27 Mai 22

PUTIN SALVEAZĂ 35.000 DE COPII DIN UCRAINA?

„Putin a anunțat sâmbăta trecută rezultatele "operațiunii speciale", în care a explicat că 35.000 de copii, în principal ruși și ucraineni, dar și americani și europeni, au fost eliberați de traficanții care îi țineau ostatici în Ucraina.
Liderul rus a informat Consiliul Alianței că operațiunea a început din întâmplare, când investigau fiecare dintre laboratoarele de arme biologice în care au găsit copii legați, dar că de atunci s-a transformat într-o operațiune în toată regula, despre care Putin a spus că va continua în toată Europa de Est până când această crimă odioasă va fi curmată.
Putin a informat Alianța că în portul Mariupol, recent eliberat, soldații săi au găsit documente și agende cu date despre copiii răpiți (nume, vârstă, sex, loc de origine etc.) care datează din 2005.
Și mai șocant este să aflăm că forțele speciale rusești, Spenatz, au făcut un raid într-o clădire în care erau traficați copii până acum câteva zile sub asediu la Kiev, ucigând 8 temniceri și eliberând 165 de copii care erau închiși în cutii asemănătoare unor cuști.
Cel mai surprinzător lucru în legătură cu această operațiune este faptul că clădirea care a servit drept închisoare pentru copiii răpiți se afla la doar două străzi distanță de Casa Guvernului, unde lucrează președintele Zelensky. Clădirea închisorii a fost distrusă.
"Pentru asta ne luptăm zi de zi. Este imposibil ca Zelensky să nu fi știut despre asta. Erau chiar sub nasul lui", a spus Putin.
Peste tot în Ucraina găsim copii din Rusia, Ucraina, Europa și, da, și din Statele Unite. Demonii din spatele acestui trafic trebuie EXTERMINAȚI.
"Ucraina este mare, iar acești ticăloși lucrează la aceste orori de zeci de ani", a declarat Putin în fața Marelui Consiliu al Alianței.
Este fără îndoială șocant faptul că forțele speciale rusești au intrat în Kiev, care a fost înconjurat de mii de soldați, iar acum se înțelege că operațiunile pe scară largă în fiecare oraș.
Până în prezent, armata rusă a eliberat 35.000 de copii din Ucraina și a distribuit 20.400 de tone de alimente celor nevoiași.
Forțele speciale ale Alianței au intrat săptămâna aceasta în tunelurile ucrainene într-o operațiune fără precedent.” - a publicat pe Facebook un utilizator.

Oare să fie adevărat?

În acest război mediatic aproape plin cu știri false nu mai ai cum să distingi adevărul de fals. În România și în statele „serviabile” SUA primim doar propaganda americană și ucrainiană, textul de mai sus poate avea un sumbure de adevăr, dar pe lângă acest adevăr este foarte probabil să transmită și foarte multă manipulare. De aceea am încercat mereu să fim un site care păstrează pe cât se poate proporțiile, nu facem jocul nimănui, dar nici nu manipulăm pe nimeni din nici o parte.

Unii ne întreabă de ce nu acuzăm la fel de mult Rusia pentru fake news așa cum o facem cu propaganda de război pro-occident!? Păi cum să faci asta dacă tot ceea ce înseamnă „știre” dinspre Rusia se dorește a fi cenzurata instantaneu??? Textul de mai sus a fost pe internet zile la rând cenzurat, nici nu se mai știe prima sursă ... de aceea atrag atenția, nu vă lăsați manipulați!

Sursă foto: zn.ua via noi.md
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe