23 Ianuarie 21

Noii comuniști din partidele USR-PLUS și PNL, la investirea în posturile opținute în primării, au refuzat să atingă Biblia

Consiliul Local Brașov

   „Consilierul local URS PLUS Victor Ilie a refuzat să depună jurământul de învestire cu mâna pe Biblie, aşa cum este obiceiul. În momentul în care trebuia să citească textul jurământului, preşedintele de şedinţă, George Scripcaru, i-a amintit că trebuie să pună mâna pe Biblie şi pe Constituţia României, cele două cărţi fiind una peste alta. „Fără formulă religioasă”, a răspuns consilierul local USR PLUS. I s-a spus să pună mâna pe Constituţie, iar el a luat cărticica cu Legea fundamentală şi a aşezat-o mai jos, pentru a nu sta pe Biblie. De asemenea, el nu a citit nici propoziţia de încheiere a jurământului: „Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.
   Cu mâna pe Biblie, dar fără a citi formularea de încheiere, au jurat Beatrice Moraru (USR PLUS),  Andrei Oniga (USR PLUS) şi Valentin Paul Radu (PNL).
   Probleme cu jurământul a avut şi Bogdan Dragoş (USR PLUS), care a avut nevoie de câteva secunde pentru a găsi Biblia, Magdalena Gerea (USR PLUS), care nu a jurat nici cu mâna pe Biblie, nici pe Constituţie.” - arată bzb.ro .

Aceeași stupoare și-n Capitală.

   „Spre deosebire de Clotilde Armand, care și-a încheiat jurământul prin expresia „Așa să îmi ajute Dumnezeu”, ceilalți consilieri USR care au participat la eveniment au refuzat vehement să spună aceste cuvinte, dar și să pună mâna pe Biblie. Armand s-a descis în această dimineață să încheie, totuși, jurământul prin formula consacrată – „Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, pe când colegii ei de la USR-PLUS au rămas neclintiți în decizia lor.” - scrie evz.ro .

   Dan Barna, prezent și el la ceremonia de la Primăria Capitalei, ceremonie de investire în funcția de primar al Sectorului 1 a subsemnatei Clotilde Marine Brigitte Armand, a fost întrebat de reporterul EVZ cum a perceput opțiunea membrilor partidului său de a se dezice de partea religioasă a textului din jurământ. Inițial, Barna a răspuns: „Nu cred că toți au optat pentru asta”. Apoi a revenit și a spus că „este opțiunea fiecăruia”, iar el nu vede o problemă în acest lucru. - conform evz.ro .

   Adversitatea noilor comuniști din partidele cu profundă ideologie marxistă, USR-PLUS și din ce în ce mai mult PNL, este ca un puroi în societatea românească, încercând să mistuie tot ce a mai rămas sănătos în țara noastră, ceea ce ne învață Biserica prin slujitorii ei cei credincioși, iubirea de Dumnezeu.

P.S. Dacă PSD sunt vechii comuniști, USR-PLUS-PNL sunt cu siguranță noii comuniști. Ideologia pe care ei o urmează îi dă de gol. Acum, unii dintre credincioșii în unicul Dumnezeu sunt conduși de cei fără de Dumnezeu ... 

 
Sursa foto: brasovmetropolitan.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe