22 Octombrie 20

Protopopul din Lăpuș, părintele Florin Stan: ARAFAT DUȘMAN AL BISERICII! Până când va mai fi prostit acest popor?

   „Arafat devine un luptător evident împotriva creștinismului.  El, care a susținut că participarea la alegeri nu îi expune pe participați , ne transmite nouă Bisericii că nu punem preț pe viața creștinilor fiindcă îi îndemnăm să participe la pelerinajul de la Sf. Parascheva.  Sunt pline străzile,  magazinele,  autobuzele, metroul, piețele etc. de oameni,  dar nimeni nu se infectează,  decât dacă stau la rând pentru a trece pe lângă racla cu Sf Moaște. Poți călători liber în țară și la Iași,  dar nu poți să te apropii de Catedrala Sf Trei Ierarhi.
   Până când va mai fi prostit acest popor?” - a scris Protopopul din Lăpuș pe un site social. 

   Și nu are dreptate? Sigur că are! Această batjocură este evidentă, de la cele mai înalte poziții ale statului, președinte, prim-ministru, secretari de stat, până la presa total irațională din zilele noastre.
   Nu se poate să se treacă cu vederea faptul că au fost LUAȚI niște saci plini cu voturile românilor de către un partid direct participant, și să se îndrepte „tunurile” presei, din nou, contra Bisericii. Nu se poate ca să se calce în picioare oamenii la Timișoara sărbătorind după vot în piață ... iar la Cluj aceeași situație pentru un bilet gratuit la mijloacele de transport, fără respectarea legilor pandemice, fără distanță, în timp ce credincioșilor, cu toate măsurile sanitare respectate, să nu i se permită să meargă să-și cinstească Sfinții ... 
   Este incredibil cum înaintea Pastilor, înaintea Învierii Domnului, președintele țării ne îndemna să NU mergem la Biserică pentru că vom avea înmormântări, atunci când aveam 3-400 de cazuri de Covid-19 zilnic în România, iar la votat ne îndemna frenetic să mergem cât mai mulți, în situația în care zilnic erau în jur de 2000 de cazuri de Covid-19. Iată rezultatele alegerilor domnule Iohannis, acum avem în jur de 3000 de cazuri de Covid-19 zilnic ... cum stați cu sănătatea, vă e bine? Vă simțiți bine batjocorind românii? Vă simțiți bine cu înmormântările de după voturi?
 
Foto credit: playtech.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe