22 Octombrie 20

Propovăduirea morții din partea ateilor militanți „Cu puțin noroc scăpăm și de el”

   „Cam asta e și problema mea. Virusul e mult mai puțin periculos decât aceasta specie de oameni. Ok, că sunt proști sau ticăloși vedem cu toții, dar latura asta e ceea ce ma îngrijorează.

   Bogdan Budes: "La articole care anunță că ÎPS Pimen a fost intubat s-au dat inimioare, s-a rîs în hohote și s-a comentat — „Cu puțin noroc scăpăm și de el” (cu variante).

   De virus o să știu cum să mă feresc cît e omenește posibil, dar de scursuri ca cei de mai sus, de lepre cu minți putrefacte, de puroiul homo „sapiens” cu care vom împărți iar strada, parcurile, magazinele, sălile de cinema, avionul și metroul, cum ne ferim? Din ce fel de mame și tați a ieșit atîta lătură pestilențială umană?"” - scrie jurnalistul Paul Gabriel Andrei pe Facebook.

   Site-ul stiripesurse.ro anunță într-un articol că Grupul de Comunicare Strategică dezimte informaţiile apărute în mediul online despre presupusul deces al ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

   "Știrea este falsă. ÎPS Pimen este în viață", precizează GCS, ca reacţie la o ştire publicată de site-ul altarulcredintei.md, cu titlul "ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a trecut la cele veșnice". - adaugă stiripesurse.ro

OFICIAL - Grupul de Comunicare Strategică dezminte zvonurile despre decesul ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor


 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe