17 Ianuarie 21

Propagandă PRO-VACCIN din partea IERARHULUI Calinic, episcop al Argeșului și Muscelului

   Mă simt profund jignit, episcopul Calinic, cu tot respectul pentru haina și harul prin succesiune apostolică pe care îl are, dar care nu are legătură cu derapările personale, e departe tare de ceea ce un om bine informat în ceea ce privesc vremurile pe care le trăim ar putea să numească „rațiune”. „PS” Calinic, episcop al Argeșului și Muscelului face în fața Sfântului Altar propagandă pro-vaccin, în situația în care nici măcar OAMENII DE ȘTIINȚĂ, pe care îi tot ridică în slăvi, nu pot fi 100% siguri de eficiența oricărui vaccin apărut neobișnuit de repede contra Covid19. Domnilor, Biserica este stâlp și temelia a adevărului mântuitor, nu a dezinformării sau mândriei personale.
   Și eu, ca și mulți dintre dumneavoastră sunteți vaccinați fix de la naștere contra o sumedenie de boli, până aici nimic dubios, acele vaccinuri au o existență în practică de zeci de ani, unele de mulți zeci de ani. Ori acest vaccin anti-covid19 este unul fabricat în câteva luni, fără studiul în ani a efectelor adverse, de aici și platformele online unde cei care s-au vaccinat pot declara efectele adverse avute, fără studii exacte cu privire la efectele sale în timp, nu se știe nici dacă protejează 100% contra Covid19. În altă ordine de idei, având în vedere declarațiile unor doctori, se pare că aceste noi vaccinuri „antrenează” tot sistemul imunitar contra Covid19, asta însemnând că o altă tulpină a virusului sau un alt virus ar putea fi în unele cazuri fatal ... De fapt, nimic în ceea ce privește acest vaccin nu este sigur conform datelor oficiale...este mai mult o „speranță”, Doamne ajută să ne scape de această pandemie creată sau apărută din neant. Sau poate fi un experiment social (la câte statistici și întrebări ni se pun în legătură cu acest vaccin), medical, politic, sau ce? Istoria, timpul ne va răspunde...
   Revenind la domnul Calinic, că altfel nu mă pot adresa dumnealui după ce am vizionat imaginile de mai jos profund jignitoare, ar trebui să se mute în „fundul clasei” să înceapă să mai studieze, căci a început să se creadă mai presus decât majoritatea cadrelor medicale din România care sunt cel puțin rezervate cu privire la vaccinul anti-covid din România, iar dânsul nu are nici pe departe competența de a spune cuiva să se vaccineze sau nu. 

P.S. Pe site-ul crestinortodox.ro, „PS” Calinic se prezintă, sau este prezentat astfel: „mă numesc, din mila Domnului, Calinic Constantin Argatu” - consider că din mila Domnului ar trebui să învețe să tacă uneori!  „PS” îi recomand cu căldură frățească să îl studieze mai mult și pe geniul în matematică și părintele Serafim Rose, mai ales documentul „CREAREA LUMII SI OMUL INCEPUTURILOR”, poate așa va afla cât de inteligenți și „vrednici de crezare” sunt uneori OAMENII DE ȘTIINȚĂ! Oricum, siguranța și batjocura ierarhului la adresa celor sceptici vaccinului acestuia anti-covid nu are nici o treabă cu Ortodoxia. 
P.S.2 Îndrăznesc să spun că obligativitatea este mai periculoasă decât vre-o eventuală problemă a vaccinului ...


Citește și:

Jurnalistul Gabriel Popa: ABC despre viruși, vaccinuri și obligativitatea vaccinării. Cu date luate de pe Wikipedia
DESPRE VACCIN - „Se făcu vaccinul.” PAI NOI NU AVEM PRIZE FUNCȚIONALE LA ATI!!! Ce facem??
IPS Teodosie: „Mai întâi trebuie să cunoaștem ce conține acest vaccin. Noi nu luăm nimic cu ochii închiși.”
FEDERAȚIA ORGANIZAȚIILOR ORTODOXE PRO VITA DIN ROMÂNIA IA ATITUDINE FAȚĂ DE VACCINAREA ANTI COVID 19
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe