28 Mai 22

Propaganda presei din România contra ungurului Viktor Orban, în plină luptă electorală ...

Am citit o postare pe un site social, o adevărată propagandă politică venită de la un „jurnalist” din acela „independent” din România, țara aia unde am primit dictatură în cap în ultimii ani de am ajuns să nu mai distingem deloc diferența dintre dictatură și „povestea democrației”!

Jurnalistul lu pește prăjit a scris următoarele: „Orban a implementat în Ungaria o variantă light a regimului rus: partidul a capturat instituțiile statului, a subordonat justiția și a cumpărat mass-media.” Ați înțeles? A scris mult mai mult, numai cretinisme în genul a ceea ce scrie și declară CTP, alt mare neo-marxist, pardon, „democrat”! Ce a mai scris nu mai contează, e în același registru penibil de tipul „Scândeia” din vremea comunismului de dinainte de 1989.
Să analizăm, premierul Ungariei aflat în plină luptă electorală, Orban ungurul a „implementat în Ungaria o variantă light a regimului rus”, că tot e la modă rahatul (cel turcesc, evident) aruncat pe fața rusului, oricare ar fi el, bine ar fi să fie Putin. „Jurnalistul” spune că Orban și gașca lui, adică „partidul a capturat instituțiile statului, a subordonat justiția și a cumpărat mass-media”. Păi dragilor, nu fix același lucru s-a întâmplat fix în România-NATO, România-DEMOCRATĂ, România-LIBERĂ, România-EUROPEANĂ a lui Iohannis? Păi cine a plătit cu foarte mulți bani presa din România pentru a „cânta” după cum dictează politicul, eu sau Iohannis/guvernul României?
Românul uită până și în ce țară trăiește, are o memorie așa scurtă ... suntem așa ignoranți la ce votăm, uităm așa repede trădările și batjocura din țară ca mai apoi să votăm aceiași tâmpiți ...

Citește și: Masa de la Spitalul Județean din Sibiu, poftă bună ...

Sursă foto: REUTERS/ Francois Lenoir via r3media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe