08 August 22

Propagandă nebună de război

„Cică Putin e mort de mai mulți ani, iar asta de acum e sosia lui..
Biden crede ca in Kiev trăiesc Iranieni!
Soldatii Rusi cred ca sunt la antrenamente prin Rusia!
Putin crede ca Zelensky e nazist, dar Zelensky e Evreu..
Francezii cred ca Ungaria e România!
Alta televiziune franceză a publicat o hartă în care România era Bulgaria..
Un Mig s-a prăbușit, apoi s-a prăbușit si elicopterul care a plecat sa il caute...
Țiganii fură tancurile rușilor...
Dani Mocanu a vrut sa ajute si el refugiații si a constatat ca aia sunt mai bombardieri decât el....
Ăia 13 de pe insula șerpilor au fost morți dar au înviat.
Coloana mecanizata de 60 și ceva de km numai ajunge la Kiev...
Antena 3 ne prezintă un nou joc video. ...
Dar noi nu avem nimic cu capul.” - acest text genial l-am găsit postat pe un site social.

Analizând atent propaganda de război, cu precădere cea occidentală, nu ai cum să nu-ți fie atrasă atenția la absurditatea aruncată către oameni, ăștia din presă chiar atât de proști ne cred?

Care este diferența, după cum și maestrul Cristoiu atrage atenția, între ideea lu Șoșoacă în care a spus că cei vaccinați „anti-covid” au un cip implantat în ei și penibilul majorității televiziunilor pro-război care prezintă știri de genul celor de mai sus?
Mai mult, ultima penibilitate a fost că o doamnă ucrainiană A DOBORÂT o dronă militară rusească cu ajutorul unui borcan cu murături ... observați penibilul? Pentru cine este această infectă manipulare de război, pentru cine sunt prezentate astfel de știri penibile? Așa de proști am ajuns?

Pe majoritatea canalelor (chiar CANALE infecte) TV se face o adevărată propagandă de război, aș îndrăzni chiar să o compar cu propaganda nazistă din perioada celui de-al doilea război mondial. Ăștia mai au puțin și invită lumea cu subiect și predicat să se înroleze la război și să lupte în Ucraina contra rușilor ...

Codul penal interzice propaganda pro-război:

„Propaganda pentru război constă în răspândirea de știri tendențioase sau inventate, de natură să servească ațâțării la război, sau orice alte manifestări în favoarea dezlănțuirii unui război, săvârșite prin grai, scris, radio, televiziune, cinematograf sau prin alte asemenea mijloace.

Această definiție apare în Codul Penal al României, partea specială: Art. 405 Propaganda pentru război "(1) Propaganda pentru război de agresiune, precum și răspândirea de știri tendențioase sau inventate, în scopul provocării unui război de agresiune, se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează faptele prevăzute în alin. (1), săvârșite în scopul provocării unui război de agresiune împotriva României sau a unui conflict armat intern." ” - sursă: wikipedia.org.

Art. 405 Noul Cod Penal Propaganda pentru război Infracţiuni contra libertăţii religioase şi respectului datorat persoanelor decedate

P.S. Nebunii (că altfel nu am cum să-i numesc) au început să interzică opere culturale rusești (pe motiv de „protest anti-rus”), la asta cică s-a ajuns ... asta îmi aduce aminte de miile de cărți arse de naziști în anii lor de glorie și manipulare emoțională nebună!
Propagandă mizeră există și din partea rușilor, sunt convins, problema este că nu ne putem face o idee despre propaganda acestora din moment ce noii-comuniști (SUA și prietenii) nu ne lasă să studiem penibilul venit din partea rușilor invadatori, din moment ce neo-comuniștii cenzurează absolut tot ce vine dinspre Rusia ...

Sursă foto: g4media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe