27 Mai 22

Propaganda de război abjectă.

„Văd că apar filmulețe de propagandă in care sunt prezentati copiii fugind din calea războiului...
Ceea ce m-a șocat la aceste filmulețe este ca actorii vorbeau în cea mai curată limba engleză. Mesajul era bun, dar utizarea dramelor copiilor pentru a justifica imperiul satanei mi se pare un lucru abject.
Ce e mai rău: să-ți fie copilul molestat și abuzat sexual de pedofili olandezi, germani, austrieci  ori americani sau să fugă de război?
VĂ INTREABĂ UN OM CARE A VAZUT SI INVESTIGAT CAZURI DE COPII ABUZAȚI SEXUAL DE CĂTRE CEI DE LA CARE MULȚI LUAȚI LUMINĂ. ATUNCI MI-AM JURAT CA MAI BINE E CA AI MEI COPII SĂ FIE IN POZITIA DE A FUGI DE RAZBOI, chiar cu prețul vieții, DECÂT SĂ AIBĂ DE A FACE CU PEDOFILII SOROIȘTI.
Da, am văzut devastarea pe care o pot produce demonizații care încearca să ne explice nouă ce e civilizația!  Am privit acest tip de rău, de diavol, în ochi! Aleg să mor, decât să-mi văd copiii molestați în fel și chip, de pedofili!
Nu mai pot cu atâta ipocrizie și fariseism. Moartea și mucenicia sunt oricând de preferat necurăției și spurcăciunii satanice!
"Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena". Matei, Cap. 10.

P.S. Dacă vă întrebați de ce armata rusă nu mai înaintează și de ce, de la un război dinamic, s-a trecut la unul staționar, tocmai am aflat de la un coleg că trupele neonaziste BANDERA de pe teritoriul Ucrainei au inceput sa impuste orice civil care incearca sa paraseasca orasul. Toata antiaeriana ucrainiana a fost inconjurata de scuturi umane iar Rusia refuza sa execute un atac la sol, pentru a nu ucide civili. Mi-a trimis si filmulete, pe care nu le mai arat, pentru a mai putea posta pe FB. Oricum, spalatii pe creier nu au cum sa inteleaga tacticile de gherila urbana... ei iau lumina de la Radu Tudor si pedofilii austrieci....” - a atras atenția un utilizator pe o rețea socială.

Dacă întradevăr acesta este adevărul, înseamnă că trăim vremuri în care manipularea de război, și de-o parte dar și de alta, a ajuns la cote istorice, mult mai mizere decât în primul sau al doilea război mondial.

Cine are dovezi în acest sens, rog să ni le trimite printr-un mesaj pe Facebook.

Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe