23 Octombrie 20

Propaganda comunistă atacă Biserica într-un mod direct

   Propaganda comunistă într-un mod direct ataca Biserica cât și icoanele cu reprezentări ale Domnului Nostru Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfinților și semnul Sfintei Cruci.

   Astăzi prin libertatea de expresie oricine poate scuipa în Biserică. Reprezentarea însemnelor creștine prin o modă gata de a batjocori tot ce sfânt pentru creștini și a lupta nu direct împotriva Bisericii, dar prin ,, metode democratice" de exprimare publică fără nici o responsabilitate este ,, firesc" în cultul civilizației post-moderniste.

   Artiști cunoscuți au îmbrățișat în imaginile din videoclipuri pe haine, decor, însemnele creștine aducând o defăimare Bisericii lui Hristos.,, Dive" pentru a fi în top și a se putea vinde, fără scrupule morale și-au bătut joc public de imagini cu reprezentări iconografice.

   Madona ,, regina muzicii pop", care pe parcursul carierei sale a fost o portavoce a defaimarii însemnelor creștine: incendierea Sfintei Cruci, scene intime cu un sfânt, crescând popularitatea artistei și rănind milioane de creștini. Acest model a fost preluat și de artista Delia Matache când într-un videoclip a apărut în veșmânt de schimonah.

   Biserica prin jertfa Sfinților, mulți fiind anonimi ai vieții lor cotidiene, dar cu o viața sfințită, creează modele de viață curată, cu multă lumină și veșnicie. Pe când aceste ,, staruri" injectate cu bani mulți, publicitate sunt gălăgioase mediatic, pe prima pagina a tabloidelor, dar golite de Dumnezeu și de sfințenie.
 
de Cristian Basarab - citat de pagina EIKON, Facebook (sursă foto)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe