24 Ianuarie 21

Promovarea vaccinării anti-covid la Biserică?

   Educație Privată a obținut documentul mai sus prezentat, semnat de Patriarhul Daniel, a cărui autenticitate a fost confirmată de surse guvernamentale, conform site-ului menționat.
   Materialul informativ, intitulat „Vaccinarea împoriva Covid-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură” a fost redactat de Secretariatul de Stat pentru Culte și transmis la Cancelaria Sfântului Sinod.
   Vorbind strict la perioada pandemică din România cu Covid-19, în mod evident și constant am observat că statul a apelat la Biserică de fiecare dată când „îl ardea interesul”, nu cred eu că pentru cetățean, dar cert este că atunci când „autoritățile statului” se plângeau că nu au spații de carantinare, Biserica a sărit să ajute, când statul a spus că nu are tablete pentru școala online, Biserica a sărit cu donații substanțiale, când statul se plângea de faptul că nu are aparatură necesară pentru perioada delicată din pandemie, Biserica a sărit să ajute.... în tot acest timp ce a primit Biserica? Obligativitatea închiderii lăcașurilor de cult, interzicerea din partea statului a credincioșilor să meargă la Biserică de Paști, de Sfânta Înviere a Domnului, scoaterea credincioșilor din Biserici pentru a asista la Sfintele Slujbe în ploaie, vânt și ninsoare, preoți aduși în praguri deosebit de delicate din punct de vedere financiar în perioada în care Biserica a fost ținută ÎNCHISĂ de către stat ... iar acum statul, prin Secretariatul de Stat pentru Culte (conform educatieprivata.ro) OBLIGĂ Sfântul Sinod, Biserica să se IMPLICE în așa zisa „informare” cu privire la vaccinul anti-covid din România (ianuarie 2021), vaccin despre care PRODUCĂTORUL declară următoarele: „vom urmări participanții la studiul nostru clinic de fază 3 pentru următorii doi ani după a doua doză, pentru a documenta eficacitatea pe termen lung și siguranța vaccinului.". Adică cu alte cuvinte și ei au dubii în ceea ce privește siguranța vaccinului pe termen lung. Chiar și în această situație noi asistăm din partea statului la o campanie deosebit de agresivă în mediul media și online pro-vaccin, de parcă singura izbăvire de orice moarte, orice boală, orice neajuns este acest vaccin... 
   „Dacă tot voi primi pliante la biserică cu "beneficiile vaccinării" ar fi bine să primesc și pliante cu textul de pe site-ul Pfizer "Vom urmări participanții la studiul nostru clinic de fază 3 pentru următorii doi ani după a doua doză, pentru a documenta eficacitatea pe termen lung și siguranța vaccinului. Procesul nostru este monitorizat îndeaproape de Pfizer și de un grup independent de experți extern, numit Comitet de monitorizare a datelor sau DMC. Anchetatorii studiului monitorizează, de asemenea, starea de sănătate a participanților, iar participanții la studiu participă la vizite regulate de urmărire planificate ca parte a procesului. " Asta așa....ca să am și "beneficii" și "dezavantaje" iar apoi să îmi aleg singur dacă vreau sau nu.” - a argumentat jurnalistul Cornelius Florin despre vaccin.
 
Sursă foto: educatieprivata.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe