03 Octombrie 22

Progresiștii trotinetiști se bucură că unei persoane umane i-au fost împrăștiate organele într-un atentat terorist...

Acum câteva zile a avut loc un atentat terorist la Moscova, fiica ideologului rus Alexander Dugin a murit. Darya Dugin a fost victima unui atentat care probabil că-l via pe tatăl ei, susținător dar și contestatar al lui Putin.

Rezultatele manipulării continue din partea media scoate în față cele mai josnice caractere, oameni fără Dumnezeu, acele persoane care atacă Biserica de la primul îndemn, indiferent dacă există sau nu argumente. Așa ies la iveală caracterele care se bucură de moarte, care se bucură că un om, că despre asta vorbim, este zdrobit de o bombă!!
 

Poza de mai sus, poza în care apare Alexander Dugin și fiica sa care a fost ucisă, Darya Dugin se pare că ar fi reală, postarea nu mai există pe pagina Facultății de DREPT a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Dacă este reală această poză, ceea ce este foarte probabil, vă dați seamă la ce nivel de nebunie se poate ajunge chiar la o facultate de drept? Ce pretenții să mai avem în instanță? Sper totuși să nu fie reală ...

„Mi se pare abject sa transformi moartea unui om intr-o postare plina de ura,indiferent despre cine este vorba. Crima,terorismul nu se poate justifica in nici o forma iar Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi practic laudă crima si terorismul in cea mai josnică formă justificând si nu incriminând făptașii ei.
Asta e JUSTITIA in România? … ei sunt viitorii procurori, judecători sau avocați?!… viitorii magistrați?!
Doamne Ferește!!!! ” - aceasta este reacția unui cetățean la citirea postării mai sus menționate.

O altă captură foto de pe un site social o arată pe o „ființă” care face o glumă, da...stupefiant, despre moartea într-un mod îngrozitor a unui om ...
 

Consider că unele persoane ar trebui să sufere anumite repercursiuni după astfel de excese de nebunie, sau de postări iraționale...nici nu știu cum să le numesc. Totuși, un om, indiferent dacă este rus, chinez sau brazilian ...a murit spulberat de o bombă, iar organele i-au fost și ele spulberate...despre ce vorbim? Cum să faci glume despre un asemenea subiect? Ce fel de „om” face astfel de glume? „Astfel de monștri trăiesc printre noi...” - a scris cineva pe același site social.

O altă persoană cu numele de Dincă (îmi aduce aminte numele ăsta de alt personaj sinistru ... ), o femeie, o altă femeie care se bucură și justifică moartea Daryei Dugin ca fiind „o formă de justiție”. Doamne ferește ... Interesant este că la

 

Da, specia asta de „om”, specie din care eu nu pot crede că fac parte, se bucură de moarte, justifică moartea... dar în același timp, majoritatea din această specie iubitoare de „crud” dă vina pe Dumnezeu pentru sărăcia lumii, și pentru faptul că mor copii din Africa de foame an de an ... Oare nu se întâmplă aceste nenorociri pentru că bogații și deținătorii puterii mondiale nu se mai satură de bani și putere?

Jurnalistul Mădălin Pribu, pe un site social, atrage atenția printr-o captură de ecran că aplaudacii (NUME CENZURAT) DINCĂ și ai asasinatului din Moscova ar fi „Medeea Marinescu, Tudor Chirilă și mama sa, Iarina Demian, acești artiști români de o valoare inestimabilă.” ... sesizați și ironia, este importantă.

O altă doamnă, culmea, o doamnă „Toma” îndeamnă la omor ... poza nu mai lasă loc de comentarii!!
 

Înțelegeți ce probleme are această doamnă? Ea vrea moarte, asta înțeleg ... moarte cu arme, otravă, bombe...etc! Efectiv nu îmi mai funcționează creierul pentru a comenta o asemenea nebunie, nu mai pot!

Toate aceste capturi de ecran circulă pe rețelele sociale, consider că este imposibil ca toate să reprezinte un fals....ceea ce este cel puțin penal!
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe