27 Iunie 22

Programul Frăției Ortodoxe pentru lunile iunie și iulie

Vă așteptăm cu toată dragostea alături de noi!
Sâmbătă 11 iunie-Parastasul Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă din județul Neamț.
Tot sâmbătă 11 iunie vom urca pe vârful unui munte din Prahova, părțile componente ale unei Sfinte Cruci;
Tot la acest sfârșit de săptămână, vineri și sâmbătă, vom turna fundația și vom construi un gard cu o lungime de 180 metri în Delta Dunării la o parohie săracă din comuna C. A. Rosetti.
Luni 13 iunie vom sărbători Sfânta Treime lângă părintele Doctor Ștefan Mindea la Mănăstirea Văcărești Noi din județul Constanța.
Vineri și sâmbătă 17 și 18 iunie, la Bacău, vom ridica două case pentru copiii îngrijiți la Așezământul Bronx și ne vom bucura de cuvântul plin de putere al părintelui Amfilohie Brânză.
24-26 iunie vom fi în Tabără de lucru și la sărbătoarea Sfinților Români la Mănăstirea Poarta Albă din județul Constanța unde vom cinsti pe Sfinții Închisorilor care au mărturisit credința ortodoxă și dragostea pentru neamul românesc în lagărele de exterminare.
30 iunie vom participa la hramul Mănăstirii Periprava din Delta Dunării, un alt loc de mărturisire al Sfinților Închisorilor  
Sâmbătă 2 iulie vom reabilita cimitirul istoric, vechi de 300 de ani din comuna Chiojdeanca din județul Prahova.
Sâmbătă 9 iulie vom ajuta măicuțele de la Mănăstirea Izvorul Mureșului din județul Harghita, care mărturisesc continuu valorile neamului românesc!
Vineri și sâmbătă 15-16 iulie, la Mănăstirea Sfântul Ioan Gură de Aur din județul Constanța, vom ajuta la ridicarea unui așezământ pentru recuperarea tinerilor dependenți de droguri.
22-23 iulie vom fi la Mănăstirea Paltin Petru Vodă unde vom capta un izvor din pădure, pentru iazul de pește al mânăstirii în care a fost ingrijit Sfântul părinte Justin Pârvu.
29-30 iulie, împreună cu părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, vom ridica zidurile unei biserici într-o parohie săracă din județul Constanța.
Fraților, SĂ NE BUCURĂM!
Doamne miluiește neamul nostru românesc, vrednic și jertfitor!

Dan Ciprian Grajdeanu - șeful Frăției Ortodoxe
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe