22 Octombrie 20

Priviți ce tip de arta finanțează statul român! Această porcărie a fost organizata cu bani de la Ministerul Culturii.

   Priviți ce tip de arta finanțează statul român! Această porcărie a fost organizata cu bani de la Ministerul Culturii. Acest spectacol grobian face parte din programul oferit vizitatorilor de catre Muzeul Național de Artă Contemporană. - jurnalistul Dan Bucura, Facebook.

   „Momentul artistic a fost susținut de Paul Dunca și Alex Bălă, doi travestiți care au „interpretat” niște „melodii”. La finalul uneia dintre ele, solistul vocal, care se consideră femeie, a spus că-și dorește să interpreteze în fața Catedralei Mântuirii Neamului și „sperăm să cadă”.

   Vicepremierul Raluca Turcan a declarat la fața locului că prezența sa și Ministrului Culturii reprezintă „un angajamentde a fi aproape de artiștii contemporani, să integrăm componenta artistică contemporană autohtonă în contextul internațional și să ne punem în valoare, ca țară, prin creația artistică”.” - activenews.ro - Spectacol execrabil finanțat din bani publici și girat de Guvern, în frunte cu Ministrul Culturii: Travestiți au oferit un moment muzical, la finalul căruia și-au dorit „să cadă Catedrala Mântuirii”

 
MNAC 2020

Priviți ce tip de arta finanțează statul român! Această porcărie a fost organizata cu bani de la Ministerul Culturii. Acest spectacol grobian face parte din programul oferit vizitatorilor de catre Muzeul Național de Artă Contemporană .

Publicată de Dan Bucura pe Joi, 11 iunie 2020

Ministerul Culturii afirmă că nu a organizat concertul travestiților de la MNAC, dar în același timp spune că va urmări „incluziunea, deschiderea și liberalismul exprimării artistice. Arta nu poate rămâne încremenită în timp”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe