21 Aprilie 21

Primul deces în România după vaccinare. O femeie din Bacău a murit după ce a fost vaccinată anti-Covid19

O femei de 73 de ani a murit, vineri, după ce a fost vaccinată anti-COVID la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău, scrie RomaniaTV.

Autorităţile spun că ea era cunoscută cu mai multe probleme medicale, însă nu a acuzat probleme de sănătate după vaccinare.

După logica autorităților care ne doresc „binele suprem” prin aceste vaccinuri anti-Covid19, moartea femeii mai sus menționate NU ar fi din cauza vaccinului pentru că mai avea și alte probleme medicale ... dar dacă doamna murea cu aceleași probleme medicale, dar mai avea și Covid19, clar că era declarată de autoritățile lui „pește prăjit” ca decedată din cauza Covid19 ... sesizați prosteala autorităților?

Părintele Popa Nicolae, paroh la Parohia Ortodoxa BOITA a scris ceva foarte potrivit situației pe un site social: „Este demonstrat și sigur, că un număr de persoane au murit din cauza VACCINULUI. Da? Bun. Și vin acum cu întrebarea: Cât de MORAL, este, ca preot, să încurajezi, pe alții, să se VACCINEZE, știind faptul că "se poate murii", din cauza aceasta? Repet. Nu sunt împotriva vaccinării. Dar nici nu o pot "susține".”

Cam despre asta este vorba în această situație, mor oameni din ambele cauze, și din cauza Covidului dar și din cauza vaccinului anti-Covid. Pai ce, credeți că nu se murea până acum de gripă sezonieră? Prostii, normal că se murea...

Ca să înțelegeți la ce se referă mai sus părintele Nicolae, vă reamintim două dintre articolele noastre de acum câteva săptămâni:

Calinic al Argeșului, pare din ce în ce mai... „modificat, genetic” sau nu, nu știu, dar bine de tot alterat în aparițiile publice
Propagandă PRO-VACCIN din partea IERARHULUI Calinic, episcop al Argeșului și Muscelului

 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe