21 Aprilie 21

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand: Occidentul nu mai are nevoie de religie.

Primarul Sectorului 1 de la USR-PLUS, Clotilde Armand, a mentionat într-un video realizat de DCNEWS diferența dintre vestul Europei și estul Europei cu privire la credința în Dumnezeu ... „teologia” neo-marxistă își spune cuvântul, vârful de lance pentru București din partea alianței pro-homosexualitate, USR-PLUS, își spune cuvântul.

Clotilde Armand consideră că poporul român este extrem de nefericit, din această pricină retrăgându-se în religie, în comparație cu țările occidentale în care nu mai este nevoie de Dumnezeu. Țările alea occidentale unde oamenii se căsătoresc cu păsări, cu covoare, cu clădiri, cu pomi ... atât de „fericiți sunt”, nici măcar homosexualitatea anormală nu le mai stăvilește sexualizarea exagerată. Iată declarația primarului Capitalei: "Românii au altceva, au această parte de suflet și reușesc totuși să fie fericiți. Occidentul a pierdut totuși o anumită fericire, pe care o găsești numai atunci când ești extrem de nefericit și atunci ai o speranță religioasă, aș putea să spun. Occidentul nu mai are nevoie de religie, chiar dacă sunt încă oameni religioși, dar nu mai are nevoie de partea aceasta spirituală, de suflet. Dacă viața ta este concentrată pe confort, îți dorești mereu mai mult," a declarat primărița. 


Conducătorii ăștia îi alegem pentru a ne conduce orașele, industria, țara ... și ne mai mirăm vin atâtea greutăți pe noi. Dragilor, fraților, vin greutăți peste noi pentru că Dumnezeu ne iubește, pentru a ne trezi din această amorțeală și acest miraj al anormalității din vest., și nu numai.

Masacru, 750 de creștini au fost omorâți! Câți lideri politici se înghesuie să condamne acest atentat?”, daia suntem nefericiți noi creștinii români, pentru că alți creștini sunt omorâți pentru simplul fapt că au credință în Dumnezeu? 

Care sunt faptele ateismului atât de fericit? „Iată adevărata față a extremiștilor de stânga de azi - faimoșii ANTIFA”, este normal? 

Clotilde vorbește despre „bunăstarea materiale” din vest, dar uită că acea „bunăstare” este clădită pe crime, pe imperii care au atacat alte națiuni, pe sclavi, pe genocid. Treziți-vă, nu suntem proștii voștri!

„Ne urâți pentru că ne iubim așa după cum ne învață bunicii noștri prin rugile lor sfinte, bărbat cu femeie.
Ne urâți pentru că ținem cu dinții de o credință în Iisus Hristos veche de două milenii doar pentru că ne alină sufletul și ne-a ținut întotdeauna aproape.
Ne urâți Biserica, Crucea și fecioria tinerilor pentru că e oglinda oposului mizeriei din viața voastră.
Ne urâți pentru că ne prețuim copiii mai mult decât soarele de pe cer și ochii din cap și nu i-am omorî în pântec pentru nimic în lume, mai bine să murim noi. Ne urâți pentru că ne iubim copiii atât de mult.
Ne urâți pentru că nu iubim banii mai presus decât orice. Pentru că prețuim mult mai mult familia, tovarășii și pământul acesta plin de păduri cu păsări cântătoare mai mult decât banii pe vânzarea lor.
Ne urâți din inimă și am simțit-o, totuși ne-a durut. Dar pe voi nu, pentru că nu mai aveți inimă.
Atât de săraci sunteți, că doar ură mai aveți...” - Darius Aurelian Roman pe Facebook, și adevăr mărturisește!

Citește și:

Ateismul: Dovezile învierii
- "Odată ce ateismul devine filosofia dominantă şi apare ideea că religia trebuie exterminată, atunci trebuie să existe lagăre de concentrare"
Atunci cand lipsa de Dumnezeu ucide: Fondatoarea Femen, Oksana Shachko s-a sinucis
Liberté, Égalité, Fraternité . . . nu prea mai e!
Faptul că poporul român își păstrează credința și identitatea, este o foarte mare problemă pentru neomarxiștii din presă

 
Captură foto: Youtube.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe