02 Decembrie 20

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI INSISTĂ PENTRU „EDUCAȚIA SEXUALĂ” IDEOLOGIZATĂ

   După ce a pierdut la Curtea Constituțională contestarea legii care impune acordul parental pentru educația cu privire la viața intimă*, președintele României dorește să clarifice în ce tabără joacă (dacă nu eram lămuriți). La solicitarea asociațiilor de „tineri” din rețeaua Soroș, trimite Parlamentului, spre reexaminare, legea, cu solicitarea eliminării amendamentului care transformă educația sexuală în educație sanitară și cere acordul părintelui.
   Nu ne putem explica această insistență a urmăririi tuturor căilor de atac pe care le are la dispoziție decât prin aceea că președintele României servește unei agende ideologice socialist-colectiviste, contrare intereselor familiei românești și autorității parentale. În viziunea președintelui României, părintele este dușmanul interesului copilului, în timp ce „educatorii de sex” cunosc acest interes și sunt gata să îl servească.
   Vom solicita Parlamentului să constate că reexaminarea nu impune modificarea formei deja adoptate. Așteptăm părinții responsabili ai acestei țări să se alăture demersului nostru.

Iohannis cere reexaminarea legii care prevede înlocuirea noțiunii de „educație sexuală” cu cea de „educație sanitară” și introducerea obligativității acordului scris al părinților pentru ca aceste ore să poată fi predate în școli

(* Acțiunile noastre de până acum: Educația sexuală în școli (Parlamentul României) )
 
Sursă: PRO VITA Bucureşti / foto credit: stiripesurse.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe