27 Mai 22

PREȘEDINTELE IOHANNIS BAGĂ ROMÂNIA ÎN RĂZBOI IMINET CU RUSIA!

Decizia de retragere de la zbor a avioanelor de vânătoare MiG 21 Lancer, și de a le dona ucrainenilor, este de fapt o declarație de război adresată direct Rusiei.
Hotărârea de a lăsa România fără apărare aeriană aparține CSAT condus de președintele României, Klaus Warner Iohannis. Din CSAT fac parte, printre alții, prim-ministrul Ciucă precum și președinții celor două Camere, recte Câțu și Ciolacu.
Relocarea aeronavelor MiG 21 Lncer în Ucraina, în a căror modernizare la firma israeliană ELBIT au cotizat toți românii, prin bugetul de stat, are loc în contextul în care aviația militară a tării vecine nu a suportat vreo pierdere însemnată. Nici măcar media oficială nu pomenește ceva de avioanele militare ucrainene distruse în atacuri aeriene sau la sol.
Pe de altă parte, această donație din partea statului român se va face cu tot cu piloții noștri, inclusiv cu inginerii de aviație, tehnicii și logistica din dotare. Aceasta deoarece ucraineni nu mai zboară astfel de aeronave de cel puțin 20 de ani, ei având acum avioane de interceptare, bombardament la sol și atac aerian de generația a patra și a cincea.
În momentul de față, ceea ce fac aleșii pro-europeni, nu este altceva decât dezmembrarea României și punerea ei la dispoziția Noii Ordini Mondiale împreună cu poporul docil și empatic la drama Ucrainei.
Zlava Ucraina!

Autor: Jurnalistul Madalin Pribu, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe