08 August 22

Presa scârboasă despre „Marșul Normalității”. Gheorghe Becali este personaj principal ...

La știrile prezentate la o televiziune, prezentatoarea face referiri la adresa lui Gigi Becalli, că a cântat "melodii religioase" și oamenii de la terase au fost deranjați de zgomot și că i-a stropit cu agheazma. Nu vă spun tonul condescendent, îngăduitor, superior pe care îl folosea doamna știristă.
Pisi, stai să-ți spun! A fost deranjat un drogat, care a fost pus la loc pe scaun de jandarmi în secunda doi (impecabil s-au purtat). Dar nu asta e problema. Ci "melodii"??? Pe bune? Psalmii, Acatistele, Evanghelia, Epistolele către romani ale Sfântului Apostol Pavel chiar dacă se cântă, nu sunt, pisi, melodii, zău așa, că ne facem de râs că avem creierul odihnit. Sau atrofiat. Si ești fată tânără. Asta e Pisi 1.
Si a doua, Pisi 2, mi-a dat mesaj în privat că nu știu eu culisele străzii și că am greșit că am ales să ies ieri. Sunt și importantă rău eu, de trebuie să mă convingă pe mine trolii că nu e bine ce fac.  
Pisi 2, hai să îți spun ceva!  Eu sunt nimeni, am fost una bucată persoană, așa că nu văd de ce ai simțit nevoia să mi te adresezi. Dar îmi confirmi instinctul de a nu mă amesteca niciodată în culisele voastre mizerabile. Nu vreau să vă cunosc și nu mă interesează bârfele voastre de doi lei. Am ieșit ieri pentru că așa am simțit. Dacă am simțit greșit, mă privește, deși nu cred că am greșit. Chiar sunt convinsă. Fiindcă inima mai greu te minte.
Întrebare: Ce credeți că a primit Pisi 2 din partea mea? Deocamdată pe messenger, dar dacă răspunde aici, ia si aici block, nah că m-am dat de gol.

Preluat: Cristina Leordeanu.

Notă site: Sigur, nu știm dacă respectiva persoană care s-a enervat era sau nu drogată (vezi textul de mai sus), cert este că nervii au pornit de la faptul că Becali „dăruia” apa Sfințită și altora, unii chiar sunt deranjați de cele sfinte, în schimb, desfrâul din marșul LGBTQZW nu deranjează ...
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe