27 Octombrie 20

Preotul SCUIPAT pentru că a avut „tupeul” să lupte pentru copiii orfani și părăsiți pe care îi avea în grijă

   „Părintele Mihai s-a dus într-o zi la niște patroni, să ceară ajutor pentru copiii orfani pe care-i creștea. Ăștia chefuiau într-un restaurant. Părintele a intrat, l-au alungat, a insistat, unul dintre oamenii aceia s-a enervat și l-a scuipat în obraz. Părintele Mihai a intins mâna spre masă, a luat un șervețel, s-a șters calm și a zis: ”Bun, asta a fost pentru mine. Pentru copiii mei ce-mi dai?”
   Peste petrecere s-a așternut tăcerea. Patronului i s-au umplut ochii de lacrimi și și-a scos toți banii din buzunar, 5.000 de lei. 
   Singurul lucru care contează, scris pe crucea noastră, este ăsta: ”Om bun”.” - părintele Crin-Triandafil Theodorescu, Facebook.

   În anul 2017, ianuarie, monitorulsv.ro anunța că părintele care a îngrijit peste o sută de copii orfani sau abandonaţi de părinţi, preotul Mihai Negrea de la Mănăstirea Podu Coşnei, a murit la  vârstă de  65 de  ani. Boala l-a răpus, însă dragostea pentru semeni rămâne un exemplu de urmat.

 
Foto credit: stirileprotv.ro
Lasa un comentariu
avatar
avatar
1 Spam
1
AM FOST LÂNGĂ PARINTELE CÂND A ÎNCEPUT ,AM DORMIT PE JOS NU AVEAM NICI PATURI SA DORMIM ACOLO ! Tanti Ioana cu căsuța de lângă fântâna ne făcea mâncare ,în curte era un dezastru ,oamenii din Poiana Stampei ne ajutau sa facem curat si după 3 luni am dat drumul la prima masa pentru primii 4 copii de peste drum care aveau o situație dezastruoasa ! SI ACUM SUNTEM PRIETENI PE FACEBOOK CHIAR DACA NU MAI SUNT ACOLO SI AM “BUCURIA” ca am fost pana si la înmormântarea părintelui tot noi am cântat cu maicile de la Manastirea Piatra Fantanele ! Dumnezeu sa il ierte !
avatar
0
2
Dumnezeu sa-l odihneasca.... deosebit preot, absolut deosebit!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe