23 Ianuarie 22

Preotul Claudiu Banu, declarație după incendiul din blocul unde locuiește

Părintele Claudiu Banu, preot paroh la Biserica Sfântul Mare Mucenic Mina din Constanța, este unul dintre locatarii blocului cuprins de flăcări. Acesta, conform focuspress.ro, a declrat că numai „Îngerul păzitor” i-a ținut familia în viață.

“Crăciun cernit. Pruncul meu Andrei-Mina, în momentul când eram pe acoperiș, toată familia în pijamale, uzi până la piele, în speranța că vom scăpa de flăcări, mi-a spus câteva cuvinte care cu siguranță nu le voi uita toată viața:” Tati, acum vom muri? Nu Andrei, nu vom muri”. Și am coborât cu speranța că mai prindem și ziua de mâine. În noaptea aceasta am avut toți un Înger păzitor, care a fost cu noi. Aveți grijă de voi. Vă îmbrățișez și să aveți Crăciun binecuvântat“, a mărturisit preotul Banu pe Facebook.

Foto credit: observatornews.ro

Notă completare
:

Doi tineri au fost filmaţi cu câteva secunde înainte de incendiul devastator de la Constanța. Confom ISU Constanța, 5 adulți, 4 bărbați și o femeie, au fost transportați la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul, iar o femeie cu un copil au fost duși într-un cămin al Direcției Generale de Asistență Socială, se arată într-un articol antena3.ro .

”35 apartamente afectate de flacără. Primaria a identificat un bloc cu 23 de apartamente disponibile în caz de nevoie. Un incendiu a izbucnit joi dimineața în parcarea unui bloc din Constanța. 250 de persoane au fost evacuate. 37 de mașini au suferit avarii, din care 25 aflate în parcare. Parcarea nu avea autorizație de securitate la incendiu", a anunțat ISU Constanța.

Video: antena3.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe