03 Octombrie 22

„Preoții sunt precum avioanele, auzim știri despre ei doar atunci când au căzut.”

„Preoții sunt asemenea avioanelor – știrile despre ei apar doar atunci când aceștia cad, dar printre ei sunt foarte mulți care zboară.” (P. S. Macarie Drăgoi, Episcopul Europei de Nord)

Parintele Visarion Alexa a scris candva:
 
“Am însă o rugăminte mare…aveți grijă de duhovnicii Dvs, căci asupra sufletului unui duhovnic se ridică talazuri mari…“
Sa nu ne smintim, sa nu judecam, sa nu ne pripim, sa stam cu frica, sa luam aminte si mai ales sa ne rugam: pentru el, pentru familia sa, pentru toate partile implicate in aceasta nebunie, pentru biserica, caci ea este din pacate din nou lovita si pentru toti preotii, pe care ii iubim sau pe care ii criticam, caci mari ispite vin asupra lor!
Am spus candva ca “Daca ti-a gresit cineva, este poate pentru ca nu te-ai rugat suficient pentru el!” Daca ne gresesc preotii - si nici macar nu stim inca daca acuzatiile care i se aduc sunt adevarate!- este poate si vina noastra!
Nu lovi in cel cazut si nu da cu piatra decat daca te simti fara de pacat!” - a scris scriitoarea Alexandra Svet pe un site social.

Foto: jurnaldesomnoros.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe