01 Decembrie 20

„Preot Nicolae Stamate”, preot fals, cont fals

   Persoana cu numele de „Preot Nicolae Stamate” pe un site social, recent, a postat pe un grup de socializate mesajul din poza de mai sus. Asta mi-a atras atenția într-un mod neplăcut, astfel, am făcut reclamație la Episcopia Bisericii Ortodoxe Române din Italia, episcopie de care cel mai înainte menționat declară pe același site social că ar aparține, astăzi am primit și răspunsul de la Episcopie prin mail cu site-ul episcopia-italiei.it .

   „Doamne ajută! Vă aducem la cunoștință că, preotul Nicolae Stamate nu face parte din clerul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.” - Episcopia Ortodoxă Română a Italiei face parte din Biserica Ortodoxă Română,  sub jurisdicția Mitropiliei Occidentale și Meridionale.

   „Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.” - Matei 24 / 10-13

P.S. Menționez faptul că acesta nu are publicată nici măcar o poză personală pe profilul unde activează.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe