16 Iunie 21

Pregătiți-vă de un nou scandal în presă în care IPS Teodosie este în centrul discuției.

   Pregătiți-vă de un nou scandal în presă în care IPS Teodosie este în centrul discuției. Deja de azi dimineață au apărut câteva titluri. Dar am totuși o nelămurire: IPS Teodosie este acuzat că atitudinea IPS- sale din timpul pandemiei este una de răzvrătire, lipsită de tact pastoral și prezintă o comunicare deficitară. Din alte surse am aflat că unii spun faptul că atitudinea IPS-sale a făcut în așa fel încât relațiile cu presa au devenit foarte tulburi. Pai mă scuzați, atunci pun și eu întrebarea: scurgerea documentului oficial și CONFIDENȚIAL, aruncat intenționat în presă, cum se numește? Cine din Patriarhia Română, de pe la cine știe ce birou, "a scăpat" acest document? Haideți să privim și un alt unghi de abordare. 
   Eu am mai spus și repet și acum: rufele se spală în grădina fiecăruia. Nu îl mai scoateți pe IPS Teodosie vinovat de subiectele din presă. Mai sunt jurnaliști care știu faptul că aceste subiecte sunt fabricate și publicate la comandată. De ce? MANIPULARE. Dar în acest scandal care se va dezvolta, cine își va asuma răspunderea pentru scurgerea de informații și documente confidențialitale?

Jurnalistul Cornelius Florin / foto: g4media.ro
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Din informatiile mele , IPS Teodosie este singurul din Sfantul Sinod care a urmat in atitudinea sa pe Sfantul Ioan Botezatorul , pe Sfantul Intai-Mucenic Stefan , pe Sfantul Ioan Gura de Aur care trebuie urmat si in atitudinea fata de imparati si nu doar din scrieri , pe Sfantul Ioan Damaschin , pe Sfintii Mari Mucenici Gheorghe Biruitorul , Dimitrie Izvoratorul de Mir , Nestor , Ciprian si a tuturor Sfinti Mucenici ! Este intre putinii care nu s-au mascat drept-credinciosi ! IPS Teodosie chiar este un urmas al Sfantului Mare Ierarh Spiridon care este Patronul zilei sale de nastere !
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe