08 Decembrie 22

Poveste adevărată: „La 26 de ani sunt sătula de muncă. Pot să-i cer iubitului să mă întretina?”

Poveste adevărată: "La 26 de ani sunt sătulă de muncă. Pot să-i cer iubitului să mă întrețină?"

    "Sunt una dintre numeroasele românce emigrate ca să-i șteargă la fund pe bătrânii altora. Așa ne descrie presa din țară și în esență asta e"

    Se spune că atâta ne pricepem să facem, dar în cazul meu nu e adevărat. Am făcut o facultate de sociologie și am crezut că asta e menirea mea: să ajut oamenii cu probleme să le depășească și să se integreze. Numai că, după șase ani de lucrat în domeniul ăsta social, aici unde sunt, dar și în România (pe durata facultății), simt că am ajuns la acel punct denumit de americani „burned out” și că vreau să ies la pensie.

    O să îmi râdeți în nas și o să exclamați: deja? La 26 de ani? Am toată viața înainte, știu, e o vârstă la care trebuie să storci tot din tine și să dai lumii sau ție însăți totul, ca să te poți uita mai târziu în urmă cu satisfacția carierei împlinite. Totuși eu simt că în acest moment nu mai pot da nimic. Uneori mă simt incapabilă să-i mai dăruiesc ceva și iubitului meu, pe care de altfel îl iubesc din toată inima.

Continuarea pe: eva.ro 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe