13 Mai 21

Populismul ne-sincer al lui Klaus Iohannis: „Nu ne amestecăm în felul în care vor fi organizate slujbele la Biserică de Paști.”

Din start vreau să atrag atenția că declarația lui Klaus Iohannis (foto), anume „Nu ne amestecăm în felul în care vor fi organizate slujbele la Biserică de Paști. Biserica va organiza slujba așa cum este datina”, reprezintă o declarație populistă, lipsită de sinceritate și aruncată în media pentru că politicului a început să-i fie frică de revoltele pentru libertate din partea cetățenilor. Credeți că politicului i-ar mai trebui acum, în preajma Paștilor, un motiv întemeiat de revoltă a oamenilor pentru libertate?? 

Nu vă lăsați înșelați.

În declarația de mai sus, Klaus Iohannis a mai adăugat faptul că credincioșii nu vor trebui să completeze nicio declarație și că vor fi liberi să stea în interiorul bisericilor în noaptea de Înviere. Aceste declarații au fost făcute în cadrul unui eveniment organizat la Spitalul „Carol Davila”.

Mă repet, nu vă lăsați înșelați. Aceste declarații vin pentru a se tempera oamenii, pentru împuținarea protestelor pro-libertate, pentru „adormirea”, „amorțirea” oamenilor ... astfel politicienii precum Iohannis să stea liniștiți pe aceleași scaune de unde ne dictează nouă cât aer să respirăm, când să ieșim din casă, la ce ora avem voie să vedem parcul din oraș ... 

P.S. Aduceți-vă aminte de batjocura de anul trecut din partea lui Iohannis, cu lumina Învierii, cu împărțeala „paștilor”, cu închiderea bisericilor la 300 de cazuri zilnice de Covid-19, în timp ce la alegeri, la 2000 de cazuri îndemna să meargă la vot cât mai mulți români ... 

Citește și:

Mesaj dinspre BOR: Credincioșii vor putea sta și în biserică la slujba de Înviere.
- Cancelaria Sfântului Sinod: Îndrumări privind slujbele din perioada PașteluiSursă foto: stiripesurse.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe