21 Aprilie 21

Politica externă americană dă roade! Parlamentul European declară Uniunea Europeană „zonă de libertate LGTBIQ”

„Politica externă americană da roade! 
"Abia astept" ca parlamentul României să ratifice asta. Probabil în Postul Mare.
"Ardeam de nerăbdare" să am o țară ca afară. Iată! Ni s-a împlinit visul.
"Abia aștept să văd" roadele educației sexuale în școli. Să văd cum vin copii acasă și spun părintilor că vor să fie ceva de sex opus.
"Ard de nerăbdare" să văd cum dacă te opui ca părinte o sa faci pușcărie.
"Abia aștept să văd" cum statul plătește tratamente hormonale minorilor.
Sunt "nerăbdător" să văd cum vor veni copii acasă și când o să-i întrebe ce-au învățat azi la școală să răspundă - SĂ MĂ MASTURBEZ. Și apoi să vrea să se masturbeze împreună cu părinții și dacă părinții se opun să facă niște consiliere psihologică și să fie amendați. Da! Da!
ASTA PROGRES, NENEEE!!
Dar cel mai mult, aștept să văd cum cei ce se opun sunt declarați teroriști! Și apoi se va interzice Biblia că este ofensatoare. ANATEMĂ” - a scris pe un site social Cătălin Rusu, într-un mod profund disprețuitor al celor ce va să vină dacă noi nu spunem STOP.

Citește și: Ieri s-a adoptat rezoluția prin care Parlamentul European a declarat că Uniunea Europeană devine o zonă de libertate pentru comunitatea LGBT 

Vă reamintim cuvintele dintr-un articol anterior, cuvintele Sfântului Antonie cel Mare care spunea că „va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicând că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. Vremurile acelea le trăim ... luptați pentru libertatea de expresie, opriți măcelul normalității!
 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe