17 Octombrie 21

Politica europeană a obligativității, un atentat grav la adresa manifestării libertății în general și a credinței în mod special

„Politica europeană a obligativității, un atentat grav la adresa manifestării libertății în general și a credinței în mod special
Este lesne de observat, pentru orice portret rațional echilibrat că mai ales în ultimii ani făgăduita și mult clamata Europa unită, în care se respectă drepturile și libertățile fundamentele, ale tuturor cetățenilor devine un deziderat din ce în ce mai îndepărtat.
Tot ceea ce s-a spus, nu cu foarte multă vreme în urmă, referitor la prețuirea fundamentelor creștine ale Europei este acum pus la colț, iar libertatea de manifestare a credinței creștine suferă îngrădiri extrem de grave, aproape de neconceput.
Mai mult decât atât agenda LGBT incluzând: recunoașterea așa ziselor căsătorii între persoane de același sex, promovarea ideologiei de gen și educația sexuală obligatorie în școli, in același timp cu alăptarea copiilor, pentru că s-a conceput o așa numită programă de studiu de la 0-4ani, demonstrează în mod clar, intenția de știrbire a valorilor credinței creștine și crearea în mințile îmbolnăvite de devianță, păcat și patimi de tot felul a unui concept divin new age răstălmăcit, în funcție de poftele bolnave ale comportamentelor împătimite.
Acum vedem că absența de la referendumul, care ar fi stipulat clar în constituția României, singura căsătorie acceptată și legitimă, aceea dintre un bărbat și o femeie ne costă foarte scump. 
Ateea ideologie neomarxistă și sfertodoctii secularismului, unii dintre ei pretinzând că fac parte din lumea bună a inteligenței autohtone, i-au păcălit pe mulți spunându-le că referendumul urmărește alte scopuri, și de aceea ne confruntăm cu aceste consecințe extrem de grave care alterează dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.
Parlamentul European prin rezoluțiile adoptate dorește să impună statelor membre U.E. recunoșterea acestor așa zise căsătorii între persoane de același sex, și mă întreb cum vor răspunde în fața lui Dumnezeu, cei care au contribuit și contribuie în fiecare zi la ofensivă împotriva valorilor noastre perene sinonime cu veșnicia.
Neomarxiștii de la noi au susținut în Parlamentul European punerea la colț a credinței ortodoxe milenare a națiunii noastre.
Totodată constrângerile prin care se urmărește administrarea de tratamente medicale obligatorii reprezintă încă o lovitură foarte puternică dată liberei alegeri cu care Dumnezeu a împodobit cugetul oricărei ființei omenești.” Protos.dr. Sofian Costea (foto) / sursă foto: Lumina Cuvântului 
Taguri:
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe