29 Iunie 22

Acasă » Politica
1 2 3 ... 20 21 »

Legea educației sexuale în școli, votată cu scandal.

 • 26 Iunie 22
 • 148
Mulți neghiobi și naivi se vor bucura. Lipsa de cultură si de perspectivă a adulților se răsfrânge din ce in ce mai tare in viața și viitorul propriilor copii. Sunt ideologizați, cretinizați de conducerea acestei țări iar plebeii exultă. Este deplorabil faptul că generația aceasta de părinți, cu excepțiile de rigoare, au ajuns in așa hal de degradare morală, incât nu-și mai educă singuri copiii, preferând să delege școala să le poarte de grijă. A ... Detalii... »


Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Atât cât se poate.

 • 25 Iunie 22
 • 198
Domnul președinte a avut iarăși treabă pe la Bruxelles, dar a avut timp să se aplece și asupra problemelor interne. Și a fost întrebat de prețul la pompă și de măsura anunțată azi de guvernul său condus de generalul Ciucă.
Premierul Ciucă a anunțat astăzi că prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani pe litru, timp de 3 luni. Jumătate din această sumă va fi decontată de la buget. Compensarea se va aplica direct la pompă și va apărea ... Detalii... »


Care vreți să divorțați, războiul e de vină. Aveți datorii? Razboiul e de vină. Sunteți îngropați în gunoaie? Razboiul e de vină.

 • 20 Iunie 22
 • 129
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că războiul declanşat de Federaţia Rusă în Ucraina afectează lucrările de reabilitare la sistemul de termoficare al Capitalei, el explicând că în contextul conflictului armat din ţara vecină există o „criză a conductelor” şi a „tot ce înseamnă metal”. Astfel, din totalul de 50 de kilometri de conducte care ar fi trebuit reabilitaţi anul acesta, cel mai probabil se va reuş ... Detalii... »


Independența care ne costă ...

 • 13 Iunie 22
 • 115
Ministrul energiei declară: „Prin legea off-shore vom asigura independența și securitatea energetică a României!” Mă întreb ce-o fi înțelegând ministrul energiei prin asta.
Că resursele solului trebuie exploatate, mi se pare limpede. Să vedem, însă, cum e cu independența energetică și cum folosește ea consumatorilor.
România este, din perspectiva curentului electric, independentă energetic. Adică, cu rare excepții, produce ... Detalii... »


ONU profețește foamete și sărăcie ca urmare a războiului din Ucraina.

 • 10 Iunie 22
 • 180
„Cele două nenorociri sunt cauzate, de fapt, de plandemie și de prostocrația globalistă, războiul fiind doar o agravantă.
Mult mai grav este că, în ciuda acestei profeții, Occidentul continuă să trimită armament Ucrainei, pentru un război care nu poate duce decât la distrugerea acelei țări, și să cheltuiască munți de bani pentru propaganda de război. E ca și când Occidentul și-ar dori și foametea, și sărăcia cauzate de război.
V ... Detalii... »


Comisia Europeană: România nu îndeplinește condițiile pentru adoptarea monedei euro

 • 02 Iunie 22
 • 117
Doamne ajută să rămână așa!
La câți băieți deștepți avem noi prin țară trecerea la Euro la noi ar însemna scumpiri în lanț.
Pâinea care e 3 lei s-ar da direct cu un euro, litrul de benzină de la 8 lei ar ajunge direct la 2 euro și tot așa.
Unii ar face plângere la ANPC, statul s-ar spăla pe mâini, Iohannis, Ciolacu sau Cîțu ar ieși repede să își arate îngrijorarea față de "abuzurile unor companii care nu cauta decât interes ... Detalii... »


Se pare că tot corporația face legislația ... de data asta, asaltul e pe educația românească (sau ce a mai rămas din ea).

 • 26 Mai 22
 • 147
Se pare ca tot corporatia face legislatia...de data asta, asaltul e pe educatia romaneasca (sau ce a mai ramas din ea). Desigur, managerii marilor corporatii nu mai dorm noaptea din grija fata de copiii romani (mai ales ii preocupa cum ar putea sa aiba parte de resurse umane ieftine si eficiente - deci, cum sa fie sclavii lor pe viata). Rau am ajuns...si inca nu e fundul prapastiei pentru scoala romaneasca.
"Poate nu știți că școala nu ... Detalii... »


Sistemul de învățământ din România este distrus în mod sistematic și deliberat, pas cu pas, de 32 de ani ...

 • 25 Mai 22
 • 129
Sistemul de învățământ din România este distrus în mod sistematic și deliberat, pas cu pas, de 32 de ani, de către politicieni, miniștri și specialiști incompetenți, trădători, sau ambele.

Despre ultimele asalturi ale Ministerului Educației împotriva școlii din România.
"1. Ministrul Câmpeanu spune că profesorul se va redefini ca „facilitator către nenumăratele resurse de pe internet”.
Ex ... Detalii... »


RĂSPUNSURI la întrebările legate de notificare și recensământ (avocat Marina-Ioana Alexandru)

 • 24 Mai 22
 • 179
1. Cu ce este diferit acest recensământ de altele?
Sunt mai multe diferențe. În primul rând Sistemul s-a organizat mult mai bine și este mai eficient pentru propriile interese. Și nu doar în România ci în multe țări ale lumii.
O altă diferență este că sistemul legislativ pe care l-au creat pentru acest recensământ este mult mai bine pus la punct și este făcut după legislația europeană în domeniu. De exemplu, art. 26 ș ... Detalii... »


Un discurs desprins parcă din vremurile de glorie ale politicii românești...

 • 23 Mai 22
 • 131
Cu toate neajunsurile lor, parlamentarii AUR sunt singurii reprezentanți ai poporului.
Claudiu Târziu arată că proiectul de lege privind înstrăinarea zăcămintelor din Marea Neagră e redactat de beneficiari.