17 Ianuarie 21

POLIȚIA Animalelor: Se înființează o nouă Direcție pentru Protecția Animalelor, se scot la concurs 264 de posturi

   Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela anunță pe un site de socializare despre scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, a 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. 
   Astfel, completându-se organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.
   Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.
   Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile. - se anunță în același post pe un site social. 

   „Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici - politiaromana.ro și pe site-urile unităților teritoriale de poliție - politiaromana.ro
   Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne. Mult succes tuturor candidaților!” - adaugă ministrul Marcel Vela.

Notă site: Un anumit părinte, nu îi mai țin minte numele, îndemna frumos de dureros astfel, „iubiți animalele, căci raiul lor este aici, pe pământ”.
Sfântul Paisie Aghioritul spunea despre omul care trăiește departe de Hrirtos că "...dacă mintea lui nu este la Hristos, inima lui nu lucrează și de aceea nu iubește nici pe Hristos și nici pe semenul său, cu atât mai mult natura, animalele, copacii, plantele." Într-un articol de pe basilica.ro, se mărturisește că Sfântul Paisie Aghioritul era familiar cu animalele sălbatice. „Într-o Duminică, după Sfânta Liturghie Sfântul a auzit țipete în curtea mănăstirii. Un urs intrase în curtea mănăstirii, înspăimântându-i pe credincioși. Cuviosul s-a apropiat de urs si i-a zis: „Acum trebuie să pleci pentru că oamenii se tem. Să revii mâine, dar nu pe aici, ci pe poarta din spate”. Spre uimirea credincioșilor, ursul a plecat înapoi spre pădure. De atunci în fiecare luni, șapte-opt urși veneau la bucătăria mănăstirii unde erau hrăniți de Sfântul Paisie.”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe