21 Aprilie 21

Plină de substanță, fiica de mare actor se întreabă de ce o catedrală nu poate găzdui vaccinarea?

   Eu sunt tare îngrijorat. De pe 16 ianuarie, fiul directorului de teatru nu a mai postat nimic. Sperăm că e totul ok. 
   Însă în această perioadă în care suntem văduviți de vorbele pline de ură de semeni și dragoste față de progresismul mondial, apare această postare a doamnei celebre pentru că nu înțelege unele întrebări.  
   Plină de substanță, fiica de mare actor se întreabă de ce o catedrală nu poate găzdui vaccinarea? Pe principiul că e construită din banii publici. Păi dacă o luăm așa, și teatrul la care jucați dumneavoastră uneori e construit din banii oamenilor, nu? Ăla mare de la Universitate. S-au băgat și acolo câteva milioane de euro, doar vreo 64. Deci, nu se putea organiza și acolo un centru, că sălile sunt mari? De ce nu puneți astfel întrebarea? 
   Dar totuși, ca să răspund eu la întrebarea tendențioasă. Și fără să mă interesez dacă e sau nu așa. Nu, nu s-a făcut centru în Catedrală pentru că nu a cerut și nici nu s-a gândit nimeni la asta. E cât se poate de simplu. 
   Sunt convins că dacă venea întrebarea, răspunsul era afirmativ. Sunt sute de biserici și spitale construite în curți comune în țara asta, poate ținem cont de asta. 
   Altceva mai aveți?

Despre același subiect, citește și: Numărul cazurilor de reacții adverse la vaccinul anti-Covid a crescut la 1124, cu 60 de cazuri mai mult în ultimele 24 de ore
 
Text: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe