30 Noiembrie 20

„Pleacă creștinii, după ce islamiștii azeri, sprijiniți de noul sultan Erdogan, au ocupat hălci din Armenia.”

   După ce jurnalistul Cătălin Sturza a atras atenția despre dezastrul ce se întâmpla în aceste zile fix în Armenia (veziCreștini ortodocși armeni își iau rămas bun de la mănăstirea Dadiwank”), nu departe de noi, dar poate prea aproape de turci... Astăzi, și politicianul Mihail Neamțu scrie pe un site social despre faptul că turcii, islamiștii „mânați” de „noul sultan”, pe numele lui Erdogan, au ocupat teritorii importante din Armenia ... creștinii de acolo suferind un adevărat „măcel”, un adevărat atac contra credinței în unicul Dumnezeu adorat în Ortodoxie. 

   Iată mesajul lui Mihail Neamțu: „Pleacă creștinii, după ce islamiștii azeri, sprijiniți de noul sultan Erdogan, au ocupat hălci din Armenia. Și ce fac la despărțire? Își iau clopotele cu ei.
   Prea repede a uitat Occidentul de drama din Armenia. Prea mult a tăcut lumea civilizată în fața brutalităților de acolo, în fața distrugerii deliberate a bisericilor creștine. Cine a pornit războiul? 
   Turcia, țara care acum un veac a vrut să extermine tot poporul armean și care nici azi nu și-a cerut scuze pentru genocidul din perioada 1917 - 1923. Prioritățile comisarilor Uniunii Europene în aceste zile? Transgenderismul și sexomarxismul...
   Dacă uita martiriul creștinilor, dacă vom tolera astfel de crime, precum cele din Armenia, inși ca Erdogan vor crede că pot continua. Sunt alături de Armenia. Sunt convins că nu e departe ziua în care cei alungați se vor întoarce acasă!”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe