28 Noiembrie 21

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu: Pirateria bisericească se pedepsește penal!

   „Informații pe care nu le-ați văzut la televizor sau în online cu titlul de BreakingNews. Deși au trecut două săptămâni de la decizie, vă dau eu BreakingNews . GHERASIM BRATU, ierarhul autointiltulat care și-a făcut propria biserică ortodoxă paralelă, a fost condamnat la 2 ani și 9 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi .Această hotărâre a fost dată în dosarul 16915/200/2018 având ca obiect exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi (art.348 NCP) .

   Alooo , Protv, Digi 24, Antena 3. Unde sunteți? Când a fost vorba de un Ierarh al BOR erați în față la DNA. Hai nu dați vina pe COVID că dacă era în BOR, ați fi bagat titlul ală "decizie care zguduie biserica din temelii".” - scrie jurnalistul Cornelius Florin (foto) pe Facebook.

   Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu adaugă pe Facebook:

   „Pirateria bisericească se pedepsește penal!
   Gherasim Bratu, un caterisit, pirat care se visa Mitropolit autonom, a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.
   În secta lui Bratu se regăsește și caterisitul "făcătorul de minuni" Popa Ștefan, fost preot la Topraisar, acualmente șef de sectă parohială pe la Mihail Kogălniceanu.
   Hai, că se poate, să scăpăm de poluatorii ăștia spirituali, care "robesc robesc femeiuşti împovărate de păcate şi purtate de multe feluri de pofte, mereu învăţând şi neputând niciodată să ajungă la cunoaşterea adevărului."
   Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe