28 Noiembrie 21

Pfizer a măsluit testele şi rapoartele „ştiinţifice” ca să fie bine şi să pice pe cifre.

Avocatul Gheorghe Piperea dezvăluie cu subiect și predicat, plus două surse că Pfizer, producătorul de vaccinuri anti-Covid, a măsluit testele și rapoartele „ştiinţifice” ca să dea bine și să pice pe cifrele cerute...

Iată postarea avocatului pe un site social:

„Hopa, ia uite aici știință:

Șefii de la faizer, marii științifici care se mișcă în viteza științei, au măsluit testele și rapoartele “științifice” ca să fie bine și să pice pe cifre.
Este ne-onestă “știința”, e atât de coruptă birocrația medicală și atât de lipsită de etică elita big pharma în vremea superbelor poțiuni care se păstrează, conform PR-ului SF, la -80 de grade, dar merge la inoculare și la 15 grade și la trei luni de la expirare?
Nuuu. Nu se poate. Opriți lumea, că vreau să ies din țarcul unde eram la al 6 - lea tripăl cisburgher!

- Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial
- "PfizerGate" ? Révélations sur des essais cliniques falsifiés par le triptyque Pfizer - Ventavia - FDA

Citiți, că nu strică, iar Arahat nu a reușit încă să ne bage la zdup pentru delict de opinie: o fraudă de mari proporții, care implică faizer și FDA (Food and Drug Administration, SUA), săvârșită cu ocazia autorizării vakseenului, a fost dezvăluită de mai mulți wistleblowers. Este foarte probabil că o să urmeze niște arestări.
Da, acel ser sigur, eficient, superb, de re-administrat a treia, a patra și a enșpea oară, obligatoriu și la copii sub 5 ani, ba chiar și la gravide, a fost autorizat prin fraudă, cel puțin conform avertizorilor de integritate.
Să tot ai încredere în “știința” și în “medicina” care te suspectează că ești permanent o bombă biologică…
PS Precizez că pregătesc, împreună cu 20 de avocați europeni, o acțiune la CJUE în care o să cer obligarea Autorității Europene a Medicamentului să facă publice studiile clinice și rapoartele științifice care au determinat AEM să autorizeze minunatele seruri, după ce frau van der Leyen, președintele CE, pre-cumpărase 1,8 mld doze. Când CJUE a dispus publicarea rapoartelor “științifice” utilizate de Monsanto pentru prelungirea autorizației erbicidului său cancerigen, Round Up, s-a descoperit că a fost cea mai mare fraudă, cel mai mare gunoi “științific” din istorie. Cel mai abject conflict de interese - chimiștii, biologii și medicii plătiți au scris 53 de rapoarte “științifice” - toate mincinoase, toate cu ținta precisă de a torpila raportul din 2015 al Centrului Internațional al Cancerului din Paris (structură a OMS …), care demonstra riscul cancerigen al Round Up. Tribunalele americane au confirmat, ulterior, raportul francez, obligând Monsanto la miliarde de dolari despăgubiri, pentru că a ucis oameni prin îmbolnăvire de cancer. Cred că treaba cu faizer o să o depășească.” - a scris Gheorghe Piperea.

Recomandăm și articolul publicat de activenews.ro: BOMBĂ MEDICALĂ: Pfizer a modificat datele din rezultatele studiilor clinice ale vaccinului Covid. British Medical Journal publică zeci de documente interne ale companiei, fotografii și înregistrări audio
 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe