02 Decembrie 20

„PF Daniel nu a amenințat Guvernul, cum s-au grăbit atacatorii BOR să înțeleagă, abia așteptând un motiv închipuit.”

   „PF Daniel a vorbit clar că Dumnezeu nu se lasă batjocorit de nimeni, fie autorități, ONG-uri sau ...noi înșine. Adică a arătat că degeaba te opui credinței, până la urmă pierzi. 
   Și, dacă citiți atent, a dat un sfat actualilor guvernanți...să ia aminte ce au de gând să facă. Pentru că, în ciuda discreției sale, PF știe că nu vin vremuri bune pt România. Îi vede cum se agită secularist din ce în ce mai tare...
   În privința CTP, am o opinie cumva distinctă de majoritate. Nu cred că CTP a înnebunit. Nu, el este un profesionist al comunicării care face deliberat ceea ce face, cu bună știință.
   Adică hrănește secularismul din România. Folosindu-și brandul (e un brand) furnizează minților confuze argumente de doi lei, cu care să urască și mai tare BOR. Iar jocul mânios al zgândăririi la viscere, cu cuvinte grele, e doar chestie de...manual.
   Iar replica BOR și a altora i-a alimentat și mai tare propaganda. Nu răspunzând în același ton e soluția, se știe din Evanghelii deja. Ci "decapând" și devoalând tacticile lor de manual.
   Războiul se intensifică, odată cu creșterea procentelor seculariștilor. Și trebuie dus pe argumente....
   Nu degeaba USR a refuzat jurământul pe Biblie.  Totul e să citești printre rânduri...” - a scris purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu pe un site social. 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe