28 Noiembrie 21

Petrică Mîțu Stoian A TRECUT LA CELE VEȘNICE ... era vaccinat cu trei doze de vaccin anti-covid.

Actualizare 07.11.2021 / 13:48; Îndrăgitul artist de muzică populară se pare că ar fi fost vaccinat cu 3 doze anti-covid înainte ca să treacă la cele veșnice.

Petrică Mîțu Stoian, 61 de ani, a fost transportat sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, județul Caraș-Severin, de la o clinică unde urma o terapie hiperbară post-Covid,, a informat Express de Banat.

„Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat, cu puțin timp în urmă, dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Conform unor surse, nu se știe din ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi a fost supradozat. Era vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-covid.

Vaccinat cu două doze de vaccin anti-covid, a rămas cu probleme de sănătate după Covid, a ajuns în spital din cauza unui așa zis dozaj mare de anticoagulante ... efecte secundare există peste tot, de la orice medicament până la orice vaccin ...dar!!

Mesajul lui Kris Angel pe un site social: „Bunicul soției mele îl asculta cu mare plăcere. Nu de puține ori, Duminica, ascultam muzica lui, în familie. Mi-a înseninat zilele printre străini.
A murit vaccinat cu ambele doze, şoc septic, tuşind sânge, supradozat cu anticoagulante. Apostolii satanei vor spune din nou că n-are legătură cu vaccinul... acelaşi cinism, aceeaşi prostie şi aceeaşi propagandă.
Dumnezeu să te ierte, Petrică Mîţu Stoian!”

Dumnezeu să-l ierte  ... !
 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe