09 Decembrie 22

Pentru cei cu „Nu judecați voi” să nu uitați că persoanele publice, în special vedetele și influencerii, se adresează tinerilor ...

"De ce nu fac (n.r.copii)? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi." - zise o ființă care a apucat să se nască .
Este adevărat că fiecare face ce vrea cu viața lui dar să faci asemenea afirmații de parcă tu hotărăști când este prea mult și când este prea puțin?
Câți oameni își doresc să aibă copii și nu pot iar alții pot face copii dar nu vor, ba chiar îi felicită pe cei care nu fac. Bravo!! Data viitoare să îi privești în ochi pe cei care au avut copii și i-au pierdut sau pe cei care își doresc copii și nu pot face.
P.S. Pentru cei cu "Nu judecați voi" să nu uitați că persoanele publice, în special vedetele și influencerii, se adresează tinerilor iar tinerii le iau drept modele. Când o să vă vină copiii acasă zicând "Mamă, tată suntem prea mulți pe pământ" sau "Mamă, tată sunt gay/lesby" sau "Mamă , tată la azil cu voi că așa este în trend" , tot așa să spuneți. Cred că nu faceți diferența între un om de rând și o persoană publică. Când ești o persoană publică, ești direct responsabil de formarea publicului tău. În această postare am și spus "Este adevărat că fiecare face ce vrea cu viața lui dar să faci asemenea afirmații de parcă tu hotărăști când este prea mult și când este prea puțin? " Dacă s-ar fi oprit la "nu fac copii și punct" , nimeni nu ar fi zis nimic. Dar să continui cu "cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți" aici vorbim de formarea unei mentalități.

Jurnalistul și teologul Cornelius Florin.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe