22 Octombrie 20

Pentru cei care spun că se REPETĂ Paștile la Odovania Învierii de către Arhiepiscopia Tomisului

   Învățătura Bisericii conform „Anuar-ului Liturgic și Tipiconal 2020”, de Odovania Învierii se va săvârși (așa cum a fost dintotdeauna) „toate ale Praznicului Învierii, ca în Săptămâna Luminată, Vecernia și Utrenia fără Psalmi, cu Stihirile Învierii glas 1, Canonul Învierii numai, cu Catavasiile lui. Ceasurile Pascale și Liturghia ca în ziua de Paști”.

   Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu pe Facebook: „Lumeeee, lumeee, pentru "specialiștii" în teologie care n-au auzit în viața lor cuvântul ODOVANIE, dar urlă că IPS Teodosie sfidează canoanele bisericești cu Lumina de Odovanie, ia să citim ce se face la Odovanie:
TOATE ALE PRAZNICULUI ÎNVIERII
Liturghie CA ÎN ZIUA DE PAȘTI

Mai citim și noi altceva decât click-bait?”

   Deci, cei care caută „senzaționalul” ca și scandal, sau dezbinarea în Biserică, sper că au înțeles că degeaba tot dezinformează, învățătura Bisericii nu există de ieri ...

Citește și:

Dușmanii Bisericii sunt în delir: „O arhiepiscopie din România ORGANIZEAZĂ iar PAȘTELE” sau „Slujbă de Înviere cu repetiţie” (FALS)
Reacția BOR la decizia Arhiepiscopiei Tomisului de a oficia slujba începutului pascal și Sf. Liturghie în noaptea de 26 spre 27 mai
 
Foto Credit: Jurnalistul Cornelius Florin, Lumina Cuvântului
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe