27 Mai 22

Cum de încă mai există „Ministerul Apărării Naționale”?

În ultima perioadă, scurtă, foarte scurtă, de câteva săptămâni, s-a întâmplat ceva incredibil pentru o țară „NATO”, pentru o țară ca România, o țară atât de aproape ca și graniță de războiul dintre Rusia și Ucraina.

La începutul lunii martie aflăm că un Un MiG-21 s-a prăbușit undeva în Dobrogea, trist ... multe întrebări! După care, un elicopter militar a mers la 20 de minute după prăbușirea MiG-ului să salveze de la locul accidentului ce se mai putea salva, s-a prăbușit și ăla ... Pilotul avionului și 7 militari din elicopter au murit!!!
Aceste evenimente s-au întâmplat, asta pentru a înțelege mai bine contextul, într-un moment extrem de delicat, având în vedere războiul de la vecinii noștri ucrainieni. Fără ca România să se afle în război, fără a fi amenințată, într-o singură zi cu soare țara noastră a pierdut un MiG și un elicopter militar, fără să fim atacați de nimeni fraților ... au murit oameni!!! După aceste evenimente trebuiau să pice funcții, a picat vre-un „cap”? Evident că nu, în „țara lucrului bine făcut a lui Iohannis”, în țara condusă de PNL și PSD NU răspunde nimeni pentru aceste tragedii militare pe timp de PACE!! Se pare că în ultimele zile apar „voci” care declară în presă că respectivele aparate militare românești au fost doborâte din greșeală de către ucrainieni ... amândouă, la 20 de minute distanță ...
Asta nu este tot. Acum câteva zile aflăm ca o persoană a intrat într-o unitate militară din Mamaia-sat și a furat o armă de la soldatul care stătea de pază cu 30 de cartușe. Asta într-o unitate militară din ROMÂNIA pe timp de pace ... fraților, nu înțeleg cu ce se ocupă acum MAPN, dar situația ultimelor săptămâni a acestei instituții arată o stare deosebit de gravă ...

Imaginați-vă ce înseamnă „armata română” în caz de război iminent, moral, armament, pregătire profesională, logistică ... acum încep să-l suspectez pe Iohannis de sinceritate în declarațiile pline de patos cu care explica ce bine ne vor apăra 1-2000 de soldați Nato, din SUA, Franța și parca Polonia. Atât poate el să înțeleagă un război probabil ... Unii de la TV se miră zilnic că în Ucraina se moare, și se moare în chinuri groaznice de multe ori, ei probabil că au crezut că războiul e ca jocul video (ArmA 3) prezentat de Antena 3 împreună cu EXPERȚI MILITARI ca fiind realitate de război, atât putem, asta e presa, asta este politica, și asta este manipularea care ni se bagă forțat de „canale” pe gât.

Foto: Avion MiG-21 LanceR. sursă: Facebook/MApN
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe