02 Octombrie 22

Penibilitatea spusă de sectari: „eu nu cred într-o religie, cred în Dumnezeu”

    Asa este cand nu cunosti limba romana, sensul cuvintelor pe care le folosesti. Ca sectarii sunt oameni neinformati si usor de manipulat nu este un aspect nou prezentat dar indarjirea cu care ei se "mandresc" cu expresia "eu nu cred intr-o religie, cred in Dumnezeu" arata cel mai bine ca nici macar limba romana nu o cunosc asa cum ar trebui.
    Haideti sa verificam DEX-ul, adica Dictionarul explicativ al limbii romane care ne explica clar despre cuvantul "religie/religios" ca inseamna "RELÍGIE, religii, s. f. 1. Ansamblu de idei, sentimente și acțiuni împărtășite de un grup și care oferă membrilor săi un obiect de venerare, un cod de comportament, un cadru de referință pentru a intra în relația cu grupul și universul; confesiune, credință." adica INTELEGEM CLAR conform DEX ca oricine are o credinta, orice om care declara ca crede in Dumnezeu este un om RELIGIOS. 
    Acum vine intrebarea deinteres.org, pana cand va fi folosita expresia penibila "eu nu cred intr-o religie, cred in Dumnezeu" de catre sectari din moment ce si ei sectarii prin DEFINITIE sunt RELIGIOSI???

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
ESTE MARE DIFERENTA INTRE CREDINTA CARE MINTUIESTE UN OM PACATOS SI RELIGIA DE CARE SE VORBESTE AICI
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe