27 Iunie 22

Pedeapsa cu moartea în sine este o barbarie ...

„Pedeapsa cu moartea în sine este o barbarie, Statele Unite au lucruri bune din punct de vedere juridic, dar această procedură este subumană , grotească.
Atwood, de curând părintele Efrem, nu mai era tânărul dezechilibrat de acum zeci de ani, era un alt om, asumat, pozitiv, capabil de altruism, detenția l-a transformat total. Pe acesta l-a omorât ieri sistemul juridic, pe principiul  necreștin - „ochi pentru ochi“.
Nu cred că părintele Efrem era vinovat, pentru că el se spovedea de ani de zile după botezul din detenție iar duhovnicul i-a susținut nevinovăția. Era un apropiat al mănăstirii părintelui Efrem din Arizona, de unde a primit și numele de călugărie.
Sunt mulți care și-au îndreptat viața după ce l-au cunoscut pe Hristos. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în lumina Sa.” - a scris Eduard Dumitrache pe un site social despre cazul lui Atwood, devenit părintele Efrem, despre care am scris într-un alt articol aici - Antonie (Frank) Atwood o să fie omorât în 2 zile …după 35 de ani de pușcărie! Ce spune el însuși?

Într-o societate normală la cap, pușcăria unui om care „A FĂCUT CEVA RĂU” ar trebui să fie un fel de purgatoriu, o transformare psihică dintr-un criminal, hoț, violator etc ... într-un om decent, cu bun simț, dacă se poate cu frică de Dumnezeu! Se pare că în capitalismul zilelor noastre, pedeapsa cu moartea rămâne, așa cum și comunismul a rămas viu în noul capitalism care ne este propus din ce în ce mai agresiv.

Dumnezeu să-l odihnească pe părintele Efrem cu drepții săi ...

Foto: stirileprotv.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe