19 Aprilie 21

Pe vremea PSD-ului s-a scandat demisia după incendiul de la Colectiv, după incendiul de la Institutul Matei Balș cine își dă demisia?

   Că unele proteste, majoritatea, sunt dictate politic, asta știm...pe ăștia îi tot votează românul ... altceva mă interesează pe mine, dacă după incendiul de la Colectiv toată România clocotea și liderii PSD au pierdut guvernarea, Ponta (pe atunci la PSD) și-a dat demisia... acum, astăzi cine are demnitatea de a-și da demisia în memoria celor trecuți la cele veșnice în incendiul de la Institutul Matei Balș?
   Evenimentele acestea triste îmi aduc aminte de un articol, nu foarte vechi, de pe site-ul deinteres.ro în care ne întrebam cum se va ține la noi în România vaccinurile acestea anti-covid care trebuiesc depozitate la -75 în situația în care noi nu avem prize funcționale, cu o anumită siguranță ... iată că s-a adeverit în ce stare a adus această țară, probabil colonie, în cel puțin ultimii 30 de ani!
   La fiecare alegeri am recomandat tuturor cunoscuților să nu-și mai voteze conducători atei, conducători care nu iubesc familia, Biserica ... nu, românii în majoritate de 87% creștini ortodocși au votat numai trădători de țară, numai oameni care au vândut fabrici, au îndatorat țara peste măsură, au transformat o națiune care se afla probabil în top 5-6 în Europa ca și „putere” într-o veritabilă colonie. Nu sunt nostalgic după regimul comunist ateu, prigonitor și batjocoritor la adresa Bisericii, a lui Dumnezeu ... căci iată, astăzi trăim într-un nou comunism, un comunism mult mai parșiv, mai periculos decât primul. 

P.S. Vă garantez că există bani pentru absolut orice în țara noastră, pentru autostrăzi și Catedrale, pentru fabrici și spitale moderne, pentru o educație de cel mai înalt nivel ... dar nu se vrea, politic vorbind țara noastră trebuie să rămână unde este din punct de vedere economic pentru ca alte țări să-și consolideze în continuare puterea politică, militară și economică. 
 
Sursă foto: libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe