19 Aprilie 21

Patriarhul Ecumenic a fost vaccinat împotriva virusului Covid-19

   Că unii oameni, preoți, ierarhi, politicieni, jurnaliști etc se vaccinează, e fix problema și decizia lor. Vaccinul nu cred că are vre-o legătură cu ceva cip, astea le consider o fabulație care, din păcate, a ascuns după glumele proaste cu privire la cipuri, un adevăr capital, acela că vaccinurile anti-covid se află, întradevăr, în faza a 3-a de testare conform producătorului, iar cei care se vaccinează acum, cel puțin cu Pfizer, se oferă voluntari la „perfecționarea” acestui anti-virus. Antivirus care va fi benefic pe viitor sau nu ... tind să cred ca foarte benefic nu va fi, dar asta este o altă discuție. Cert este că un creștin cu toată rațiunea în funcțiune nu se poate lăsa smintit de faptele cu privire la acest vaccin din partea unor preoți sau ierarhi, indiferent cine ar fi aceștia. 

   Înțeleg din postarea pe un site social „Ecumenical Patriarchate” că Patriarhul Bartolomeu, care în ultimul timp a creat destulă smintire ... , a mulțumit personalului medical și asistenților medicali ai clinicii, și tuturor medicilor din întreaga lume, pentru sacrificiul de sine în lupta pentru tratarea pacienților. În curând, acesta și-a exprimat dorința ca cât mai mulți cetățeni din lume să fie vaccinați pentru a eradica virusul mortal, Covid-19.

   Cu privire la „mortalitatea” acestui virus este mult de discutat ... recent am citit că aproximativ 2 200 000 de oameni au murit în 13 luni de pandemie, raportat la 7, 8 miliarde de oameni, înseamnă aproximativ 0,028 % din populația totală a lumii ... adaug la această tristă cifră, dar neobișnuit de mică pentru o „pandemie”, faptul că „probabil” aproximativ aceeași cifră o avea ca și mortalitate și „banala” gripă. La început de pandemie, undeva prin martie, niște doctori declarau că de acest virus în totalitate nu vom mai scăpa niciodată ... tind să cred că este foarte adevărat acest lucru! Mai există gripă în România? Unde sunt statisticile despre gripa sezonieră în Romania? De ce nu suntem bombardați în paralel și cu cifrele despre gripă pe lângă cele de Covid-19? 

   Sunt multe întrebări, multe informații aruncate în media de dragul de a manipula masele ... dar din moment ce există acest virus, așa, cu mortalitatea provocată de el mare sau mică, tragică de altfel, de ce există totuși atâta manipulare? De ce se tot folosește impactul vizual „la sentiment” pentru cei mai „slabi de inimă”? Reacțiile adverse cu privire la acest virus au trecut de 2000 de cât se tot vaccinează lumea? Despre reacțiile adverse de ce nu se vorbește? De ce se tot pozează doctori, „vedete”, politicieni, mai nou și unii preoți, pe cine încercați să convingeți despre ce? Încă o întrebare, când ne vaccinăm, pentru orice, sau când vaccinez un câine, o pisică ... ne trebuie obligatoriu fotograf?

   Dumnezeu să-i dea sănătate părintelui Patriarh Bartolomeu și înțelepciune. Să ne rugăm pentru el și pentru Biserica lui Hristos!

P.S. Nu vă smintiți, nu urmați calea dracilor ... vaccinul nu este lepădare de Hristos, în cel mai rău caz este o mare „manipulare” cu consecințe incerte asupra sănătății ... la unii e bine, foarte bine, la alții mai puțin bine, cică mai mor oameni!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe