27 Mai 22

PAȘTILE INTERZIS ÎN UCRAINA

„Regimul marionetei Zelensky, după ce a anihilat opoziția din țară și face din Ucraina un laborator de război care pregătește WWIII, face și un pas înainte pe drumul globalismului integral: interzice slujbele de Învierea Domnului și toate slujbele din Săptămâna Patimilor. Pentru că e interdicție de călătorie noaptea.
Păi să-i lase să stea de seara până la 5 dimineața în biserici, nu să le închidă total! Dar probabil că Zely e imun la aceste nevoi spirituale, cum a fost și Arafat cu Tătaru la noi, în plandemie, când au blocat bisericile de Sf. Paști în 2020.” - a scris Iulian Capsali pe un site social.

Oare a greșit țara Arafat? În loc să interzică secretarul „de partid” Paștile în România, l-a interzis în Ucraina?

Lăsând gluma sinistră la o parte, susțin cu tărie că pentru a distruge un popor, indiferent dacă are o viață statală, „independentă” precum Ucraina de circa 30 de ani sau mai mult, trebuie să le distrugi credința în Dumnezeu ... apoi, nimic nu îți mai rămâne de făcut în fața distrugerii totale!

În timp ce zeci de cetățenii, politicieni, miniștri, premierii și președinți de stat se plimba prin Ucraina, Bisericile din Ucraina vor fi închise de Paștele Ortodox, din cauza restricțiilor de circulație impuse pe timpul nopții, potrivit BBC. Pot înțelege că lui Zelensky îi e frică mai mult de Hristos decât de Putin? Păcat că este o frică de a-L cunoaște pe Hristos, nu de a-L pierde pe Hristos!

Foto credit: bzi.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe