09 Decembrie 22

Partea 2: O ALTĂ VEDETĂ PE NET

Dragii mei,
Am sperat din tot sufletul meu ca nu mai am in lista de prieteni analfabeti duhovnicesti care sa-mi spuna sa nu mai judec.
Am blocat mii in pandemie si de-a lungul timpului, dar observ ca sunt inepuizabili. (Apropos - toti imbecilii care m-au injurat in pandemie au acum miocardite si alte boli sau mor subit)
O sa mai am ceva treaba cu blocarea lor.
De asemenea am sperat ca o sa scap de cei ce vorbesc limba romana dar nu o inteleg.
In acest sens incerc sa fac ceva precizari ca poate s-o intelege:
1, Acest tip are mare dreptate cu privire la pacatele pe care le savarsesc multi (din pacate) preoti. Are informatii, vine din sistem si este imbatabil din punctul asta de vedere. Sa negi lucrurile pe care le spune in acest tip este o dovada de crancena prostie, Nu asa trebuie combatut acest tip.
Nu este nici o noutate acest tip de preoti. Cititi sa vedeti ca acestia sunt EXACT la fel cu ce spunea Hristos in Matei 23, Ce sustine acest tip sustinea si Hristos in Matei 23. De aia spun ca e dovada de crancena prostie sa stai sa combati asta.
2, Pe langa aceste informatii extrem de precise cu date si argumente el strecoara erezii folosindu-se de credibilitatea obtinuta prin acele informatii exacte. Deci el sustine ca daca unii preoti fac ce fac insemna ca noi nu mai trebuie sa:
- Mergem la Biserica
- Ne spovedim
- Sa ajutam Biserica
- Sa respectam canoanele
- Etc
Apoi sa credem in reincarnare si alte parascovenii.
ACESTEA SUNT EREZIII SI TREBUIE COMBATUTE CU ORICE PRET. Sfintii si-au dat viata pentru asta. Nu exista NICI UN FEL DE TOLERANTA  cu aceste lucruri. De aia sunt UIMIT de prostia si seninatatea cu care repeta unii "sa nu judecam" cand este vorba de erezii.
3. Preotii care nu respecta canoanele si spun erezii sau fac fapte de zminteala TREBUIE CATERISITI IMEDIAT. Sau macar SA TACA pentru ca fac un mare deserviciu Ortodoxiei.
4. Un preot care sustine erezii sau spune prostii NU ARE NICI UN FEL DE HARISMA. Are doar harul preotiei. DIn pacate multa lume se uita in gura unora ca ei si consecinta este un analfabetism duhovnicesc de masa si din pacate pierderea multor suflete.
"Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi." Matei 23 : 15

Autor: Cătălin Rusu / Foto: Facebook.com
Taguri: vedetă, Partea, 2:, pe, altă, NET

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe