08 Decembrie 22

Partea 1: O ALTĂ VEDETĂ PE NET

Dragii mei,
Pana acum cateva zile nu stiam cine e personajul din poza.
Mi-a trimis un fff bun prieten un clip cu el si m-am uitat sa vad cine e.
Am vazut ca e un preot caterisit in luma mai anul asta. Si cum sunt curios am inceput sa "sap" si am vazut ca are un succes fulminant pe net.
La caterisire avea pe facebook cca 118 000 de urmaritori. Acum are cca 300 000.
Pe youtube avea 18000 de abonati si acum are cca 46000.
Bai, zic, nu se poate ! Dar ce face asta, frate, de are asa succes???
Am vizionat niste filmulete facute de el si am inteles care e treaba.
Tipul practica cel mai pervers gen de manipulare. Adica spune 75% - 80% chestii ADEVARATE si pe langa alea mai baga si niste treburi care sa induca in ascultatori diverse erezii cum ar fi :
- Reincarnarea
- Inexistenta iadului
- Inutilitatea Tainei Spovedaniei
- Si multe altele
De ce spun ca zice chestii adevarate? Pai ia ghiciti? Ce ziceti eu oi fi stiind de chestiile pe care le zice el? Este ff greu de combatut pentru ca vine din interior si se vede ca stie multe si a vazut multe.
EU unul nu l-as fi caterisit ci l-as fi obligat la un dialog deschis in care sa-i destructurez afirmatiile eretice.
De exemplu l-as fi intrebat de unde crede el ca venea energia aia de care se spune in FA 5:1
"Încât scoteau pe cei bolnavi în uliţe şi-i puneau pe paturi şi pe tărgi, ca venind Petru, măcar umbra lui să umbrească pe vreunul dintre ei."
Asta cand el ar fi sustinul ca nu trebuie intermediari ci e suficient sa ne rugam noi singuri la Dumnezeu.
Dar eu am niste intrebari - eu stiu raspunsurile, dar vreau sa incercati sa va fac sa ganditi un pic.
1. Cum a ajuns acest tip preot? Cum ajung preoti cei despre care el vorbeste ca fac si dreg anumite lucruri?
Asta m-ar preocupa pe mine in mod ARZATOR. Eu nu as mai putea dormi noaptea in locul unora pana nu as rezolva aceasta problema.
2, De ce au atat de mult succes la "crestinii" nostri ortodocsi? Cred ca peste 95% din cei care-l vizioneaza sunt botezati in BOR. De asemenea m-as PERPELI noaptea in somn stiind ca voi da raspuns la judecata la intrebarea asta.
3. Ce raspuns (masuri) dam unui atac de acest tip? Este un atac la DOGMA Bisericii dat cu manta pacatelor unor preoti. Sunt erezii care i-ar fi facut pe sfintii parinti sa sara in sus si sa combata. Oricat de simpatic si inteligent pare tipul se vede ca are in spate niste profesionisti in comunicare si manipulare. Subiectele sunt alese MAGISTRAL si interpretate cu mult talent.
O sa mai scriu despre el dar deocamdata retineti urmatoarele:
- Oricat de pacatosi ar fi unii preoti HARUL HIROTONIEI  circula prin ei. A nu se confunda HARUL TAINEI HIROTONIEI cu harismele personale.
- Oricat de pacatosi ar fi unii preoti NU INSEAMNA CA ORTODOXIA este ceva gresit. Inseamna doar ca ei nu se ridica la nivelul misiunii lor si TREBUIE CATERISITI IMEDIAT ca sa nu mai faca victime si zminteala in randul turmei de credinciosi. Despre asta vorbeam eu in cazul lui Visarion Alexa.
PS
ORICE ar zice el despre un preot sau altul intrebati-va asa:
Cu ce ma impiedica pe mine chestiile astea la mantuirea mea?

Autor: Cătălin Rusu / Foto: Facebook.com
Taguri: pe, vedetă, altă, NET, Partea, 1:

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe