08 Martie 21

Părintele Savatie Baștovoi despre vaccinările televizate

   „Hristos ne-a învățat că faptele bune se fac în ascuns, ca văzînd Tatăl nostru care este în ceruri să ne răsplătească. Vaccinarea asta e bună sau rea? Dacă e bună, de ce nu o fac fețele bisericești în taină, ca să aibă răsplată în ceruri?” - a scris părintele Savatie Baștovoi (foto) pe un site social.
   Păi și nu e așa? Ce „bine” este ăla făcut mai mult cu forța, cu constrângere socială, cu „băgare pe gât” a vaccinului? După multe zeci de ani de istorie cel puțin nefastă pentru România, de generații întregi de politicieni totalmente trădători de neam, după tonele de dovezi despre politicul din așa zisele „țări dezvoltate” care promovează mult mai mult starea de „Sodoma și Gomora” decât normalitatea, aproprierea de Dumnezeu ... chiar credeți că așa, dintr-o dată bogații lumii ne vor binele absolut printr-un vaccin care se află în faza 3 de testare (conform informațiilor producătorului) ? Lăsați-mă să fiu sceptic ... 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Dragă Savatie, te știam un om inteligent, nu un conspiraționist de talia lui Șoșoacă... îți postez feagmentul c din cap 6 al Evangheliei după Matei și vei vedea că "faptele bune" sunt înțelese în sensul de "pomană":"1 Aveţi grijă să nu săvârşiţi faptele voastre bune înaintea oamenilor ca să fiţi văzuţi de ei; altfel nu veţi avea răsplată înaintea Tatălui vostru din ceruri! 2 Aşadar, când dai de pomană, nu trâmbiţa înaintea ta aşa cum fac ipocriţii în sinagogi şi în pieţe, ca să fie lăudaţi de oameni. Adevăr vă spun: şi-au primit răsplata. 3 Tu, însă, când dai de pomană, să nu ştie stânga ta ce face dreapta ta, 4 pentru ca pomana ta să fie în ascuns şi Tatăl tău, care vede în ascuns, te va răsplăti!". Când se vaccinează ierarhii nu dau de pomanâ, ci dau un exemplu de comportare responsabilă. Ia să vedem ce a mai spus Domnul Nostru Isus Cristos:"Matei 5:16 :" Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri."! E clar acuma frate Savatie?
avatar
0
2
Domnule draga, milostenia, fapta bună nu se dăruiește doar sub formă de „pomană” ... milostenia e mult mai mult de atât. Înțelegeți Sfânta Scriptură drept, ortodox....nu sectărește.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe