27 Octombrie 20

Părintele Dan Damaschin: „2791 DE GRĂUNȚE DE MUȘTAR AU FOST SEMĂNATE SAU, MĂ ROG,... ÎMBRĂCATE!!

   Așa cum se vede, Măriuca noastră, ca mai toți copiii noștri dragi, nici nu vrea să audă de școala on-line și de tablete, și asta pentru că mișcarea înseamnă viață, iar obrăjorii ei roșii, ce radiază de sănătate, trebuie întreținuți de jocurile copilăriei.
   Până ce mai marii noștri lămuresc fundamentalele teme ale istoriei - „uite moțiunea, nu e moțiunea”, „ia tableta neamule, că sacu-i gol de mult”, „alocația copiilor, cauza sărăciei poporului român” etc. - noi vă propunem , așa cum ne e obiceiul, numai  fapte bune.
   Încă 4348 de copii vor școală adevărată și vor să ajungă oameni mari.
   Așadar, mai avem  nevoie de 4348 de oameni  cu suflet mare, care să iubească atât de mult copiii, încât să nu poată închide un ochi cu gândul că sunt atât de mulți îngerași ce nu pot merge la școală, pentru că nu au cu ce.

   Mergem mai departe?
   Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu osteneala dumneavoastră!


1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că asa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea "PENTRU UN ZÂMBET SAU O ÎMBRĂȚIȘARE".
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, croim de toate – hăinuțe (încălțări, ciorăpei, pantaloni, bluziță, vestă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pasta de dinți, detergent) și adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

AICI AVEȚI LISTA!!!!!
docs.google.com
Cum puteți dona?


1. Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
5. Pentru Western Union, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin MoneyGram și Revolut!
 
CONTACT: Părintele Dan Damaschin, Facebook (SURSĂ)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe