16 Iunie 21

Părintele Ciprian Grădinaru a recunoscut că i s-a folosit adesea numele în campanii de vaccinare, fără să-și fi dat acordul în acest sens

Într-un interviu de la România TV, părintele Ciprian Grădinaru a fost întrebat despre zvonurile FALSE lansate de către agerpres.ro (zvonuri preluate și de Basilica.ro, chiar și de noi ...), zvonuri care arătau că părintele ar fi declarat, pentru sursa citată, următoarele: „Dar trebuie să mă vaccinez pentru că sunt conştient că singurul lucru este vaccinul. Trebuie să fim conştienţi de realitatea asta. Nu putem să fim în extrema asta a indiferenţei că o să treacă aşa de la sine. Trebuie să avem o responsabilitate faţă de noi şi faţă de apropiaţii noştri. Şi creştinismul este o libertate plină de responsabilităţi, nu un sistem filosofic. Pentru că Mântuitorul spune 'cel ce vrea să vină după mine'. Totul este la modul sugestiv, nu la modul imperativ: doar cel ce vrea"

Părintele Ciprian Grădinaru a declarat pentru România TV (vezi video mai jos, minutul 10:41) următoarele: „Sunt teorii, și vorbesc mulți în numele meu, nu a venit nimeni să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea. Este o problemă de conștiința fiecăruia dacă se vaccinează sau dacă nu se vaccinează, nu poți să impui omului să se vaccineze sau să nu se vaccineze, este o libertate a fiecăruia dacă trebuie să se vaccineze, întrucât și aceste vaccinuri sunt vaccinuri experimentale. Cine se uită pe prospectul lor vor vedea că însuși producătorul nu-și asumă consecințele, semnezi pe propria conștiință urmările, ți le asumi dacă te vaccinezi și este o responsabilitate sau o libertate a fiecăruia dacă se vaccinează.” Reporterul postului TV mai sus menționat îl întreabă pe părintele „de ce să se fi folosit părinte de numele dumneavoastră?”. „Auziți, se folosește așa ca reclamă, asta este problema lor. Problema sensibilă, nu a venit nimeni să mă întrebe pe mine dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat, sau dacă susțin sau dacă nu susțin vaccinul, și mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca să-mi folosească numele, consideră că prezint o credibilitate, și atunci se folosesc de acest nume”.


Foto captură: România TV
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe