27 Noiembrie 22

„Părintele Calistrat Chifan a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor”

Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor, a declarat, luni, preotul Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor. Pentru mai multe detalii despre cazul în care este cercetat părintele Calistrat, accesează această ADRESĂ.

„Confirm faptul că Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor. În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

„În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident. O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală și de judecată. Perioada de post care începe mâine este, pentru toți credincioșii ortodocși, și un timp al pocăinței, al cercetării conștiinței, al mărturisirii păcatelor proprii. Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniți și pace inimilor tulburate”, a spus preotul Sturzu.

Important de amintit este și situația în care Sfântul Nicolae i-a dat o PALMĂ ereticului Arie pentru nesimțirea lui de a rupe Biserica, de a sminti o întreagă adunare de credincioși. Părintele Calistrat se pare că a reacționat după o lungă perioadă de „neliniște” adusă de două femei în incinta mănăstirii Vlădiceni. Din spusele credincioșilor, multe persoane fiind deranjate de comportamentul celor două femei implicate în incidentul cu preotul Calistrat, una dintre acestea se pare că înainte de actul de agresiune al părintelui îi pusese piedică celui în cauză.

Mă întreb, pentru palma dată lui Arie, SFÂNTUL NICOLAE a fost oprit de la slujire?

Citește și:

- Prima reacție a părintelui Calistrat Chifan la BZI LIVE după ce a fost acuzat că ar fi lovit o femeie în curtea mănăstirii Vlădiceni
- JOS LABELE DE PE PĂRINTELE CALISTRAT, IUDELOR! OPRIȚI-VĂ!

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe