29 Noiembrie 22

Acasă » Părintele Calistrat Chifan
1 2 3 4 5 »

Părintele Calistrat regretă. Se căiește. Sper că Judecatorii de FB îl pot ierta. Le doresc sincer. Ca să poată fi și ei iertați.

 • 24 Noiembrie 22
 • 6200
"-După prima săptămână de post al bucuriei, am putut străbate cu mintea printre avalanșele de insulte care de care mai dure și mai pătimașe.
- Cuvinte grele, replici dure, tot felul de confecții verbale răutăcioase izvorâte din prisosul unor inimi pline de dreptate, justiție, adevăr, sau păreri bine construite în ceea ce privește o faptă negheobă săvârșită la un moment de neatenție și neluare aminte.
- Un moment în care sigur Duh ... Detalii... »


A fost creată o petiție pentru susținerea părintelui Calistrat Chifan

 • 16 Noiembrie 22
 • 7930
„Am inițiat această petiție pentru a-l susține pe părintele Calistrat Chifan de la mânăstirea Vlădiceni. În tot acest scandal este foarte important să nu dezbinăm Biserica Ortodoxă Română, singura instituție care mai stă în calea mântuirii neamului. De altfel, în presă a apărut doar un singur fir epic al poveștii. Cu toate că personalul medical a afirmat că cele două surori au injurat medicii și că au refuzat orice alt consult suplimentar, ... Detalii... »


JOS LABELE DE PE PĂRINTELE CALISTRAT, IUDELOR! OPRIȚI-VĂ!

 • 10 Noiembrie 22
 • 14397
„Palma părintelui Calistrat a spart puroiul cu femeile "agitate" din biserică. Si, mai ales, din mânăstiri. Le stim toți. Cele care umblă după preoți si după călugări. Si care fac si scandal.
E nenorocire cu ele, credeti-mă pe cuvânt, știu ce spun, nu e cazul să dau aici detalii. Nu aveti idee ce hal de zaveră pot face femeile astea în jurul lor. E de "Doamne, ferește!" Resimți ca pe o mare biruință împotriva celui ... Detalii... »


Prima reacție a părintelui Calistrat Chifan la BZI LIVE după ce a fost acuzat că ar fi lovit o femeie în curtea mănăstirii Vlădiceni

 • 10 Noiembrie 22
 • 5600
„Mare problemă nu s-a întâmplat. Unu. Acolo este un cimitir într-o coastă, unde mai vin enoriaşi din afară şi îşi iau locul. Iar fetele astea, au 2-3 locuri, şi cred că au deviaţii de comportament sau puţină isterie. Pentru că de când au luat locurile de acolo, au început să creeze un conflict printre credincioşii de la biserică. Şi eu le-am spovedit de câteva ori, că au mama moartă de Covid. Şi s-au dus la un preot mai tânăr, frumușel, dar ... Detalii... »


Duhvnicul Moldovei, părintele Calistrat despre scandalul momentului ce zguduie Biserica Ortodoxă

 • 21 Septembrie 22
 • 344
„De-ați ști câți oameni cu afecțiuni psihice severe sunt printre noi și nu iau nici un tratament, v-ați speria. Să ne rugăm pentru frații noștri aflați în suferințe psihice să nu facă rău și să nu-și faca rau.
Cine sunt cei care ar trebui sa aibă grijă de ei ?
Cred că, în primul rând, familia, aparținătorii legali. Legal așa stau lucrurile. Familia e cea care trebuie să solicite internarea și, dacă familia știe că viața bolnavul ... Detalii... »


Să nu credem vreodată că în mijlocul unei foamete sau unei secete, unul va face baie în piscină și ceilalți mor de sete...

 • 14 August 22
 • 151
Să nu credem vreodată că în mijlocul unei foamete sau unei secete, unul va face baie în piscină și ceilalți mor de sete.
Nu!
Îți vor sfarâma gardul și îți vor bea apa din piscina.
Să nu credem că având o magazie plină și toată lumea ar muri de foame, iar cel cu magazia plină va huzuri.
Nu!
Va fi linșat și magazia prădată datorită foamei și lipsurilor.
Să ne punem nădejdea în Dumnezeu și El ne va hrăni pe noi. ... Detalii... »


Doamne ferește-ne de vechiul blestem: „Să nu ai parte de preot la moarte”!

 • 28 Iunie 22
 • 208
Pe vremuri, la înmormântare, se ducea tot satul la omagierea celui adormit în semn de comuniune și compasiune pentru familia ce trece prin taina morții, iar oamenii se mângâiau unii pe alții să treacă mai ușor durerea, dar astăzi am ajuns să îngroapăm pe cei adormiți ca pe cadavrele animalelor, exact cum procedăm ca  la boala de pestă porcină.
Este admisibil, să ne comportăm asemenea cu trupurile celor adormiți, fără urmă de respect cr ... Detalii... »


Părintele Calistrat Chifan: Pildă - Să învățăm să ne iubim și să ne prețuim sângele, rădăcinile, bătrânii!

 • 10 Decembrie 21
 • 497
Noi îi distrugem pe bătrânii. Nu-i aruncăm, dar îi uităm în casele lor, chilii ale singurătății. Acolo își ispășesc bătrânețea, de parcă aceasta ar fi o pedeapsă. Mai și raportăm bucuroși că au dispărut 61 de mii de bătrâni din sistemul de pensii. Mare cinste, unui popor să își omoare înaintașii care i-au hrănit și i-au crescut.
Noi trebuie să ne îngrijim părinții. Azilul nu este o soluție! Un bătrân trebuie să moară în patul său unde și-a ... Detalii... »


Mare lucru este să se lase cineva în Mâinile lui Dumnezeu!

 • 03 Decembrie 21
 • 319
Trebuie să ne lăsăm cu încredere în seama lui Dum­nezeu, ca El să ocârmuiască lucrurile, iar noi să ne fa­cem datoria noastră cu mărime de suflet.
Încredințarea desăvâr­șită în Mâinile lui Dumnezeu are drept mamă credin­ța, prin care omul se poate ruga tainic și poate primi și roadele nădejdii.
Așa cum spune Apostolul Pavel, credința este să credem în cele nevăzute, nu doar în cele ce se văd (Evrei 11, 1). Atunci când ... Detalii... »


La mulți ani binecuvântați părintelui Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni

 • 03 Decembrie 21
 • 547
Dragul nostru părinte Calistrat s-a născut la data de 3 decembrie 1965, în judetul Suceava, din părinți bucovineni.

Conform societateamuzicala.ro, „în vremea copilăriei Părintele Calistrat mergea pe la Mănăstirea Putna, la Sucevița și la Dragomirna, în acele locuri unde i-a și fost insuflat duhul Ortodoxiei.

După absolvirea liceului, Părintele Calistrat Chifan a efectuat stagiul militar (1985). După revenirea ... Detalii... »


Parintele Calistrat Chifan: Toate Bisericile noastre crestine, sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare (Clevetitoare)

 • 25 Octombrie 21
 • 1216
Parintele Calistrat:
Toate Bisericile noastre crestine, sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare ( Clevetitoare ), care-s pline de dracusori si au in ele regulile lor.
- Nu baga anafora in gura intai! Nu lua aghiazma intai! Nu pune mana acolo! De ce ai cumparat lumanarea aia? De ce ai pasit asa? De ce ai calcat pe presul ala?
- Astea nu tin de ortodoxie!


Părintele Calistrat Chifan - Sfaturi și pildă de folos: "Săracul și bogatul în Rai la Dumnezeu".

 • 18 Octombrie 21
 • 566
- "SĂ NU ÎNTORCI FAȚA DE LA SLUGA TA, CÂND MĂ NECĂJESC,
IA AMINTE SPRE SUFLETUL MEU ȘI-L MÂNTUIEȘTE PE EL".(Psalmii).
- Sfaturi și pildă de folos:
"Săracul și bogatul în Rai la Dumnezeu".
- De vorbă cu creștini din Galați.

Părintele Calistrat